hvad vil androgel gøre for at sædtal ?

:

Introduktion


Androgel er en aktuel testosteron behandling , der er bredt ordineres i hele USA og i hele verden . Ifølge producenten af Androgel , siden dens indførelse på markedet i 2001 , har læger skrevet mere end 10 millioner recepter for produktet . Androgel kan bringe dine testosteron niveauer tilbage til normal , men det har mulighed for at have negative konsekvenser for din sædkvalitet .

Spermatogenese


I almindelig doser , ikke Androgel ikke viser en stor risiko for sænkning af din sædkvalitet efter brug . Men efter længere tids brug , eller med for høj dosering , kan Androgel muligvis afbryde spermatogenese processen . Spermatogenesen er den proces , hvor sædceller modne i kroppen , eller i mere videnskabelige termer , når spermatogonier udvikler sig til helt modne spermatozoer . Uden afslutningen af processen , er sædcellerne ikke kan befrugte et æg , hovedsageligt forlader mandlige ufrugtbar .

FSH


Spermatogenese kræver en særlig hormon for at aktivere processen. Dette hormon er produceret af hypofysen og kaldes follikelstimulerende hormon ( FHS ) . Efter for meget eksponering , kan Androgel blokere kroppens evne til at producere dette hormon gennem feedback hæmning . Det betyder, at Androgel blokerer veje er nødvendige for hormonet for at blive aktiveret .

sædtal


Uden evnen til at gå igennem spermatogenesen , nogle eller alle dine sæd er ude af stand til at modnes . Dette reducerer din samlede sædkvalitet og frugtbarhed .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.