hvordan man kan slippe af hudfedt på penis

Sebum er en væske /olie , der kun pattedyr producerer . Rolle sebum er at gøre både hud og hår på kroppen vandtæt , så de ikke tørrer ud . Sebum er skabt over hele kroppen , herunder hoved , øjne , ansigt , arme og endda penis . Desværre kan overskydende talg føre til bumser , cyster og inficerede hårsække , som er både ubehagelig og potentielt pinlige . Dette er især almindelig i hele puberteten . Mens nogle sebum er god , kan for meget føre til problemer og bør tages hånd om . Når du fjerner overskydende talg fra det genitale område , være blid .

1 .
Badning hver dag . Overskydende talg bygger op over tid , så huden på og omkring din penis skal vaskes hver dag . Også , snavs og sved bygger op, når huden er ikke renses regelmæssigt , og dermed blokerer porerne og skaber uønskede bumser .
2 .

Brug en vaskeklud med en mild , noncomedogenic sæbe til forsigtigt krat genitalområdet . Sørg for at rense alle områder af penis , herunder folder og områder, hvor huden mødes .
3 .
Tør området af penis med en ren , tør håndklæde så grundigt som muligt . Vand, der sidder i en lang periode kan skabe fugt og sved og besejre hele formålet med vask i første omgang .
4 .
Bær åndbar undertøj og bunde lavet af stof som bomuld . Disse vil gøre det muligt sved til at fordampe mere grundigt og derved reducere mængden af sebum kirtler i din genitale region producerer. Husk , at sebum er oprettet for at vandtæt hud og hår og dine kirtler vil arbejde hårdt for at gøre op for overskydende vand og sved .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.