hvordan man kan slippe af nits

Når lus angribe hår , de sætter små æg kaldet nit . Nit tage op til flere uger at klække , og hvis de ikke er helt fjernet fra håret , vil lus angreb tilbage . Desværre , nit er ikke så let at dræbe og fjerne så voksen lus . Men der er kommercielle produkter til rådighed for at gøre fjernelse lettere og hjælpe med at slippe af nits :

1 .
Check håret omhyggeligt for nit . De er som regel lys i farve, men kan være brun , tan eller fløde . De er meget lettere at se på mørkt hår og er som regel placeret bag ørerne og omkring hårgrænsen .
2 .

Vask håret med en kommerciel lus shampoo eller en almindelig , ikke-medicinsk shampoo , hvis der ikke voksne lus er til stede . Betingelse håret meget godt , især hvis hår er krøllet eller tyk . Dette vil gøre kæmning og nit fjernelse nemmere .
3 .
Adskil håret i sektioner og arbejde dig vej gennem en sektion ad gangen . Hjælp af en fin-tandet kam , langsomt kam gennem håret fra hovedbunden til enderne .
4 .
Rengør kammen efter brug på hvert afsnit af hår ved at tørre det på et stykke køkkenrulle gennemvædet med eddike . Rengør den oftere , hvis det bliver tilstoppet med hår .

5 .
Rewash og pleje håret , når der ikke mere nits vises på kammen . Gentag kæmning processen igen for at foretage visse alle luseæg er blevet fjernet .
6 .
Vask alle tøjdyr , tøj , sengetøj og håndklæder på de hotteste vandet indstillingen på din vaskemaskine . Dette vil dræbe enhver nits der kan knyttes til disse poster , hvilket forhindrer reinfektion .
7 .

venter en til to dage , og derefter gentage hele shampoo og kæmning proces igen . Hvis nogen lus blev efterladt i live i håret eller i miljøet , er det muligt mere nit blev deponeret .
8 .
Behandl alle medlemmer af din husstand , selv om ingen nit er synlige . Lus er nemt spredes ved person-til-person kontakt .

gode råd og advarsler


 • sættetid hovedbunden og håret i eddike i 15 til 30 minutter , vil hjælpe med NIT fjernelse .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.