hvorfor hår gråt med alderen ?

Grå hår er typisk forbundet med aldringsprocessen , men mange mennesker vende for tidligt grå . Den grånende proces forstås bedst , når du tager et kig på , hvad der forårsager hår til at gå gråt og nogle af de bagvedliggende faktorer

Det Graying Process


Hår follikler indeholder særlige celler kaldes melanocytter , der er ansvarlige for at forårsage pigment ( melanin ) produktion i hår, negle og hud . Så længe melanocyter arbejder , fastholder hår sin ungdommelige nuance . Der er dog melanocytter kodet med en forudbestemt levetid . Efter melanocytter dør , pigment er ikke længere produceres , og håret vokser ud gennemsigtig i forskellige nuancer af hvid, sølv og grå .

Genetics


Mens grå hår er tæt forbundet med aldringsprocessen , ifølge Dr. Leo M . Cooney , Yale University 's chef for geriatri , er grå hår bestemmes det meste af genetik . Hvornår kan man forvente at gå grå ? Det afhænger af dine gener . Dog Kaukasere typisk gå grå først, ofte så tidligt som deres midt i 30'erne , efterfulgt af asiater og afrikanere . Omkring halvdelen af befolkningen i aldersgruppen 50 have mindst 50 procent af grå i deres hår . Personer med for tidligt gråt vil ikke dø tidligere end deres jævnaldrende-de simpelthen fik dårlig held i lodtrækningen fra familiens genpulje

Andre årsager


Der er andre årsager til for tidlig grå , herunder sundhed lidelser . såsom sygdom i skjoldbruskkirtlen , vitiligo , vitamin B -mangel , og anæmi . Det er også forbundet , at stress og rygning kan forårsage håret til at gå gråt tidligere end det normalt ville . Imidlertid er den mest afgørende faktor stadig findes indlejret i den enkelte persons genetik .

Kan Gray Hair vendes ?


I øjeblikket er der ingen medicinske behandlinger , der kan vende grå hår . Holistisk og ernæringsmæssige behandlinger omfatter Fo-Ti , en kinesisk urt , PABA ( vitamin B10 ) og folinsyre ( B9 ) . Disse foregiver at vende grå hår , men der er intet videnskabeligt belæg for disse påstande . Der er en række af de gamle koner ' retsmidler , der foregiver at vende grå hår . Nogle af disse omfatter indtagelsen melasse og æble cider eddike eller gnide dine negle sammen .

Behandlinger for grå hår

Den eneste måde at " reverse " grå hår er at gøre det kosmetisk ved hjælp af en progressiv farvestof eller en hårfarve . Grå hår er meget porøs , så ofte en permanent hårfarve , der siver ind i hårets kutikula er den bedste måde at gå om camouflere grå hår .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.