kost menu for et barn

Kost menuer til et barn bør aldrig være overdrevent begrænses og bør altid omfatte sunde alternativer fra de fem fødevaregrupper . Børn har brug for at spise en sund og afbalanceret kost for at støtte vækst og udvikling . Daglig motion skal altid følge en sund kost for børn at fremme dit barns generelle trivsel og vægt vedligeholdelse :

sunde fødevarer


Kost menuer for et barn , skal danne krumtap i hele korn brød og kornprodukter , frugt og grønt , fedtfattig mælk og mejeriprodukter , og høj-protein kød , nødder og bønner . Det første skridt for forældre at tage , når du opretter en kost menu til deres barn , er at lave en daglig logbog over alt deres barn spiser og drikker i løbet af dagen i mindst en uge . En daglig mad og drikke log vil give forældre til at se, hvad deres barns nuværende daglige kost består af , og vise dem områder, hvor de kan forbedre for at skabe en sund kostplan .

For børn , der spiser for meget junkfood og /eller fastfood , kan forældre erstatte sådanne fødevarer med sunde måltider lavet hjemme fra lav-kalorie fødevarer . Forældre kan erstatte højt kalorieindhold fødevarer som hamburgere , kylling nuggets og pommes frites med grillet kylling , bagt frites og en vifte af friske grøntsager muligheder . Snacks som chips, slik og is kan erstattes med saltkringler , frugt og frosne yoghurt .

Forældre er ofte ikke klar over , at mange af de drinks , såsom sodavand , frugt punch og sportsdrikke er højt indhold af sukker , kalorier og natrium , og kan tilføje mange tomme kalorier til dit barns kost . Prøv at erstatte højt kalorieindhold drikkevarer med vand , sukker-fri drinks , juice og fedtfattig mælk . Når du køber saft drinks , sørg for at de er 100 procent saft og ikke en lav-saft og høj-sukker og /eller høj-fructose sirup kombination .

Positive forældre Styrkelse


Det er bydende nødvendigt, at forældrene aldrig fortælle deres børn at de skal kost eller at de er på en diæt . Børn er meget volatile , og alle negativitet til mad kan føre til eventuelle fremtidige fødevareproblemer og spiseforstyrrelser . I stedet for at fortælle dit barn han er på en diæt , skal du bruge positiv forstærkning til at fortælle ham hele familien vil gøre bedre , sund kost beslutninger .

Support dit barns kost menu med regelmæssig motion . Gennemføre tidsfrister på tv og videospil , og opmuntre dit barn til at deltage i aktiviteter såsom at spille udendørs , ridning en cykel , spille basketball og /eller svømning . Børn vil også brænde kalorier ved at hjælpe rundt i huset med daglige gøremål , såsom at tage affaldet ud eller støvsuge gulvet . Prøv at skabe tid i aften for at deltage i aktiviteter som en familie som går for vandreture eller besøge en lokal park . Familie aktivitet tid vil gøre det muligt for hele familien til at udøve sammen , øget sundhed og styrke familiens bånd .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.