kostvaner , der arbejder for børn

En afbalanceret kost er den bedste form for kost for børn . Børn har brug for en bred vifte af sunde fødevarer for at sikre, at deres organer fortsætter med at vokse ordentligt . Forældre kan hjælpe deres børn at skabe sunde spisevaner ved at være rollemodeller , der familiens måltider , serverer et udvalg af sunde snacks og undgå kampe og kampe over mad . En sund kost bør være parret med regelmæssig motion for at skabe sunde motionsvaner og forebygge overvægt vinde

Sund Holdninger om mad


En sund kost indeholder mælk og mejeriprodukter , frisk frugt og grøntsager , proteinrige fødevarer såsom kød og nødder og fuldkorn fødevarer såsom som brød og kornprodukter . Forældre kan være rollemodeller for deres børn ved at spise godt, og at tilskynde deres børn til at gøre det samme . Prøv at oprette måltider med alternativer til usunde fødevarer som bagte kartofler i stedet for traditionel pommes frites . Serveres bagt eller grillet kylling i stedet for stegt kylling og tilbyde dine børn unbuttered popcorn , saltkringler , soja chips og bagt eller majs chips i stedet for højt kalorieindhold regelmæssige chips . For en sund dessert muligheder , så prøv sorbeter og fedtfattige frosset yoghurt i stedet for is .

Forældre bør også tjene korrekte portion og beløb og undgå overspisning . Forældre bør undgå klager over deres kroppe og skildrede en negativ holdning om mad . Klagende og negativitet omkring kropsbevidsthed og fødevarer problemstillinger kan fremme ens følelser i børn .

børnene nyder forudsigelighed familiens måltider og finde trøst i den rituelle deltage i et måltid med deres forældre . Læger også mener nu , at familiens måltider kan forhindre børn i at deltage i selvdestruktiv adfærd , såsom at bruge stoffer , drikke alkohol og /eller ryger . Familie måltid-tider er en tid til tilslutning som en familie , der giver en intim stemning til at diskutere daglige aktiviteter .

Mad kan også være en kilde til større konflikt mellem forældre og børn . Når man planlægger og præsenterer en sund kost for børn , forældre bør undgå at tvinge dem til at spise alt på deres plader og undgå bestikke eller belønne børn med mad , som overenskomstforhandlinger broccoli til en is dessert . Fødevarer bør ikke bruges som en måde at vise kærlighed og hengivenhed til børnene .

sund motion og aktiviteter


Børn brænde kalorier ridning deres cykler , spille basketball med vennerne , spille på sportshold , der deltager i dans klasser og svømning . Børn kan også deltage i gøremål som daglige aktiviteter . Under ud papirkurven , vaske op og sammenrivning blade er gode muligheder for børn at lære ansvar og være aktive hele dagen . Forældre bør begrænse aktiviteter, der er stillesiddende og fremmer vægtforøgelse såsom videospil og ser tv .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.