laser hårfjerning under graviditet

Den hormonelle forandringer, der sker under graviditeten kan være ansvarlig for en stigning i hårvækst , ikke kun på hovedet , men overalt på den kvindelige krop . Med en mave , der fortsætter med at vokse sig større hver dag , kan det blive ganske vanskeligt at gennemføre selv en verdslig opgave som barbering . På grund af dette, vælger nogle gravide kvinder med andre former for hårfjerning i løbet af deres graviditet , såsom laser hårfjerning behandlinger

Fakta


Laser hårfjerning er den medicinske procedure for at fjerne hår ved hjælp af et lys, der er på en bestemt bølgelængde , og er leveret fra en håndholdt enhed til huden . Det henvender sig en mørk materiale , hvilket normalt er det pigment i håret , og har til formål at forårsage termisk og /eller mekanisk skade på et hår follikel . Nogle mennesker, der har gennemgået laser hårfjerning behandlinger har haft fast hår reduktion , men begrænset undersøgelser er blevet gennemført på , hvor længe en reduktion i håret varer , og hvor meget hår reduktion er typisk .

Time Frame


Laser hårfjerning kan udvide hårfri periode på flere måneder eller endda flere år , afhængigt af antallet af behandlinger modtaget . Med flere behandlinger , kan på lang sigt hårfjerning være en mulighed . I første omgang er det almindeligt at gennemgå seks til otte behandlinger afstand seks til otte ugers mellemrum for at opnå betydelig reduktion af hår og langsom genvækst . Efter færdiggørelsen af den første laser-behandlinger , er det nødvendigt at planlægge regelmæssige behandlinger for opretholdt hår reduktion .

Overvejelser


Der har været nogen undersøgelser for at evaluere sikkerheden eller for at bestemme eventuelle bivirkninger af laser hårfjerning under graviditet . Mange ansatte i sundhedssektoren anbefale at undgå laser behandlinger , mens gravide på grund af manglende oplysninger om de potentielle bivirkninger for fosteret . Nogle læger, der udfører laser hårfjerning kan kræve en erklæring give tilladelse til behandling af sundhedspersonalet ses jævnligt under graviditet . I almindelighed, er laser hårfjerning ikke så effektive på grå , rød eller blond hår og bør anvendes med forsigtighed på kvinder med mørkere hud toner .

Fordele


Laser hårfjerning kan give langvarige eller endda permanent hår reduktion i nogle tilfælde. For dem, hvis hår vender tilbage, kan det regrow finere i tekstur og lysere i farven gør hårfjerning behov sjældnere . Det kan især være nyttigt under graviditet , når maven gør det vanskeligt at nå områder på kroppen , der er normalt let at se og få adgang til , f. eks bikini -området og ben . Det er også fremragende til store eller almindeligt svært tilgængelige områder , såsom ryg .

Advarsel

Consulting med en læge eller sygeplejerske , før de har nogen laser hårfjerning behandling sessioner under graviditet anbefales . Hvis det er muligt , laser hårfjerning i sidste trimester bør undgås , især på brysterne , hvis der er planer om at amme . Desuden bør maven undgås i de sidste uger af graviditeten på grund af sin høje følsomhed . Forkert behandling kan resultere i forbrændinger , læsioner , hud misfarvninger varer flere måneder eller pletvis genvækst .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.