nemme måder til at fremskynde dit stofskifte

Tænk på dit stofskifte som din krops ovn , når det er revved op , det brænder uønsket fedt og kalorier på astronomiske priser . Når det er slukket , fedt og kalorier bevares sammen med uønskede pounds . Selvom dit stofskifte begynder at aftage , når du bliver ældre , er der en række forskellige måder at sparke det i højeste gear , så mange faktisk , at du bør have noget problem at vælge de teknikker , der vil fungere bedst for dig :

Se dine kalorier


Hvis du spiser for meget du tager på i vægt , så er svaret at tabe sig , skal være at stoppe med at spise . Bonk , forkert svar . Når du skåret drastisk ned på antallet af kalorier du indtager , din krop automatisk går i sult mode , en mekanisme det bruger til at beskytte sig mod sulter. Det holder på hver en bid af fedt , du har , hvis det er nødvendigt for energi . Denne mekanisme medfører også dit stofskifte til at bremse ned . For at bekæmpe dette , spise tilstrækkeligt antal kalorier for din kropsvægt . At afgøre dette nummer , gange din vægt med 11 ; . dette er antallet af kalorier du bør tage i hver dag

Start med Morgenmad


Mens du sover , dit stofskifte bremser betydeligt . At tænde ild , skal du spise , når du vågner . Indtil du fodrer din krop , dit stofskifte forbliver træg og modarbejder dig, ikke for dig . En god morgenmad ville være en skål med hele korn korn med et stykke frugt eller røræg hvide blandet med hakkede grøntsager og en kop yoghurt .

Spis Ofte


Ligesom en ovn vil gå ud , hvis flammen ikke holdes tændt , så vil også dit stofskifte , hvis det ikke er fodret ofte . Spise fem eller seks små måltider om dagen vil holde dit stofskifte oppe og køre hele dagen . Prøv at rummet dine måltider og snacks 02:58 timers mellemrum , og omfatter en form for protein i hvert måltid eller mellemmåltid .

Tilføj flere Protein


Proteiner ikke kun bidrager til at skabe og reparere muskler og væv , det hjælper også at øge dit stofskifte . Byggestenene i protein er aminosyrer , som er sværere for kroppen at nedbryde , og det har at arbejde hårdere for at gøre det . Ti til 35 procent af din samlede kalorier hver dag skulle komme fra en proteinkilde som yoghurt , kylling uden skind og fisk . Snacks kan omfatte en håndfuld mandler , fedtfattig streng ost eller en dåse tun .

drikke mere vand

Hvis du er endda en lille smule dehydreret , dit stofskifte vil falde ned . Derfor er du nødt til at sikre, at du drikker nok vand i løbet af dagen for at forhindre dette i at ske . Hvis du drikker et helt glas før hvert måltid og mellemmåltid , er du kommet tæt på de anbefalede otte glas om dagen .

Få Flytning

Øvelse spiller en central rolle i at øge dit stofskifte . Aerob øvelse er fantastisk til at få din ovn i gang , men du ønsker at udfordre dig selv en smule , og tilføje nogle intensitet . Når du går , tilføjer korte byger af kører. Hvis du bruger et løbebånd , suppleant din normale tur med en to -minutters gåtur på en skråning .

En anden god måde at øge dit stofskifte er at opbygge muskler . Dette gøres ved at løfte vægte . Hvert pund af muskel du har forbrændinger ni gange mere fedt og kalorier end et pund fedt . Selv hvis du kun forpligter dig til to 15-minutters styrketræning sessioner om ugen , vil du mærke en forskel .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.