ris allergisymptomer

Ris er en fødevare korte for bogstaveligt milliarder af mennesker verden over , men i nogle tilfælde allergi over for denne udbredte korn kan udvikle sig. Symptomerne kan være mildt generende til absolut livstruende og være i stand til at spotte tegnene på en ris allergi potentielt kunne redde et liv . Som med enhver medicinsk tilstand , skal du kontakte en læge straks, hvis du har mistanke om en allergisk over for ris

ydre tegn


Typisk ris symptomer på allergi . omfatter oppustet mave , opkastning , diarré og hududslæt . Ris, der indtages kan forårsage gasser til at opbygge eller forårsage løs afføring , hvis din krop mangler enzymer til at nedbryde ris . Opkastning sædvanligvis opstår, når kroppen har identificeret ris som en ugyldig ernæringsmæssige kilde og forsøger at befri kroppen af ris hurtigt for at undgå en potentiel " toksin ".
Udslæt opstår som regel , hvis en lotion , shampoo eller andre aktuelle produkt indeholder ris eller ris derivater , men kan også opstå efter ris indtages . I dette tilfælde er anti-histaminer bliver sendt til hudens overflade for at bekæmpe , hvad din krop opfatter som en trussel .

Mild Skilte


Mild tegn omfatter ondt i maven eller kløende blødt væv , såsom at placeret inde i munden . Disse er milde reaktioner på ris allergi og vil sandsynligvis blive mere alvorlige, hvis du er udsat for ris igen . Mild allergisk kan opstå spontant i alle aldre , men er mere sandsynligt hos børn .

alvorlige reaktioner


Svær, endda livstruende , kan reaktioner også forekomme på ethvert tidspunkt og uden varsel . De omfatter åndenød eller vejrtrækningsbesvær , hævelse af tunge eller svælg , et fald i blodtrykket eller hurtig puls . Dette er en tilstand kendt som anafylaktisk chok og kan være dødelig , hvis læge ikke er søgt det samme.

Forebyggelse /Solution


Selvom der ikke er nogen kur for ris allergi , der er måder at minimere risikoen for reaktioner tilbagevendende . Først skal du fjerne alle ris og ris-baserede produkter fra din kost og produkter til personlig pleje . For det andet , søge lægehjælp fra en læge, som har specialiseret sig i allergi . Endelig , kan du læse etiketten på de produkter , der ikke kender eller som har " nye " formler for at forhindre utilsigtet eksponering .

Emergency Forholdsregler

I nogle tilfælde af alvorlige allergiske reaktioner , såsom en tidligere anafylaktisk chok episode , kan nogle folk har brug for at foretage en adrenalin sprøjte , kaldet en " Epie pen ", på dem, når madsted . Adrenalin afbryder de mest alvorlige reaktioner din krop kan have , hvis de udsættes for ris , så du tid til at nå en skadestue eller ringe til en ambulance . Adrenalin kan kun ordineres af en læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.