smertelindring hos børn

Smertelindring for børn er normalt opnås med brugen af medicin til at yde nødhjælp fra symptomer på smerte . Smertestillende medicin er generelt sikker, når forældrene følger børnelæge retningslinjer for dosering beløb . Analgetika er de mest almindelige former for smertestillende medicin , der anvendes til at give smertelindring for børn og give få bivirkninger , når de anvendes til kortvarig smertelindring

Typer af smertestillende medicin


Analgetika er lægemidler , som normalt bruges til at blokere smerte hos børn . Analgetika stop smerter signaler fra rejser til hjernen og /eller ændre hjernens fortolkning af smerte signaler . Der er to primære typer af analgetika , der anvendes til at give smertelindring for børn . Ikke-narkotiske analgetika , også kendt som non-opioider , milde former for smertestillende midler , som også indeholder paracetamol . Ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) såsom aspirin og ibuprofen anses også smertestillende i praksis, men er ikke teknisk set en del af smertestillende familien . Narkotiske smertestillende midler , også kendt som opioider , er stærkere former for analgetika og anvendes til smertelindring i børn, når smerterne signaler er for alvorlige til behandling med ikke-narkotiske analgetika . Eksempler på narkotiske analgetika omfatter codein og morfin .

Aspirin er et populært smertestillende , som aldrig bør anvendes til smertelindring hos børn . Aspirin er en kraftfuld og effektiv smertestillende stammer fra salicylat , et naturligt forekommende stof, der findes i barken af fælles piletræer . Aspirin kan være farligt , når de anvendes til behandling af smerter hos børn og kan også forårsage Reyes syndrom , en alvorlig , potentielt dødelig tilstand , der påvirker organer under et barns krop . Børn, der har en virusinfektion , såsom skoldkopper eller influenza har større risiko for at udvikle Reyes syndrom , når du bruger aspirin . Symptomer på Reyes syndrom omfatter adfærdsændringer , sløvhed og svaghed , og /eller vedvarende opkastninger . Læger anbefaler, at personer under 21 år bør ikke tage aspirin smertestillende at hindre udviklingslandene Reyes syndrom .

Side Effects


Børn må tage smertestillende medicin sammen med mad og /eller måltider for at forhindre en almindelig bivirkning af en forstyrret mave . Børn kan også opleve bivirkninger som svimmelhed , uklarhed , døsighed , kvalme og opkastning , forstoppelse og mundtørhed , når du tager smertestillende medicin . Forældre bør konsultere deres børnelæge for at få vejledning med langsigtet smertelindring behandling af børn . Lang tids brug af acetaminophen og ibuprofen kan resultere i leverskader . Lang tids brug af ibuprofen , kan også føre til gastrointestinal blødning , fordøjelsesbesvær og /eller nedsat nyre blodgennemstrømning . At forhindre eventuelle overdosering , bør forældre tjekke alle medicin ingredienser til eventuel smertelindring medicin .

Spørgsmål til din Børnelæge


Hvis du er i tvivl om hvordan man behandler dit barn mod smerter , skal du oprette en liste med spørgsmål at drøfte mulige smertelindring muligheder. Problemstillinger drøftelse kan omfatte , hvordan man skelner hvis dit barns smerte kræver medicinsk behandling , som smertestillende der er bedst for dit barns behov, som medicin er bedst for smertebehandling , hvilke medicinske tilstande kan forhindre dit barn i at bruge bestemte typer af smertestillende medicin , bivirkninger muligt for hver type af smertestillende medicin og suppleanterne planer for behandling af smerter symptomer , hvis medicin er ikke vellykket. Du vil også ønsker at drøfte den tid dit barn bliver nødt til at tage smertestillende medicin samt dosering krav . Quiz din børnelæge for overdoseringssymptomer for at forhindre dødsfald situationer , hvor behandling af dit barn med smertestillende medicin .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.