steder at tage en faderskabstest

Flere seksualpartnere , mænd donere til sædbanker og spørgsmål om biologisk slægtskab , der kommer fra adopterede har gjort faderskab testning næsten lige så almindeligt som apotek graviditetstests . Hvorvidt en billig faderskabstest kit der passer til dine formål , eller du har fået så meget ridning på resultatet , at du ikke vil nøjes med noget mindre end state-of- the- art lab arbejde , er der flere muligheder med hensyn til hvordan man kan sætte . en stopper for den suspense

Home


Køb et kit på apotek . En pioner inden for detailhandel testkit , Identigene ved Sorenson Genomics , sælges i 4. 300 butikker i 30 stater . Identigene forudsiger at sælge 52. 000 kits årligt på ca $ 30 hver til forbrugere nysgerrige omkring deres faderskab eller at et barn . Men , Johns Hopkins University 's Rick Borchelt , kommunikation direktør for universitetets Genetik og Public Policy Center , advarer om nedfald fra billig test , der kan unødigt komplicere livet for de mennesker, som er afhængige af dem.

Online


Søg på internettet efter en testkit . Vær opmærksom på , at der er mange typer og priser for kits til salg online , og du bliver nødt til at vurdere deres pålidelighed baseret på , hvad du læser . Faderskab teststeder generelt hævder at være mindst 99 procent korrekte og alle lover diskretion , fortrolighed og hurtig turnaround . Hvis du vælger at gå denne vej , kigge efter virksomheder , som er akkrediteret og har været rundt i årevis . Genesys , for eksempel , er en 15- årig laboratorium, afgifter $ 119 per test , og hvis websted indeholder en liste af ting at kigge efter i en online- test selskab .

DNA Testing Laboratory


Tag en faderskabstest på et lokalt laboratorium for at være sikker resultaterne er så pålidelige som muligt . Den amerikanske Graviditet Association fortalere på vegne af laboratorier certificeret af American Association of Blood Banks ( se Resources ) , især hvis anlægget udelukkende fokuserer på faderskab identifikation i stedet for et bredt spektrum af dna-test . Du får resultater inden for fem hverdage og bør forvente at skulle betale overalt fra $ 400 til $ 2. 000 , afhængigt af hvor du bor . Hvis du har brug for resultater , så solide at de vil holde i retten , vil du have en langt større chance for et vellykket resultat , hvis du vælger en lab snarere end en hjemmetest .

Behandlere


Spørg din læge til at udføre din faderskabstest . Du bliver nødt til at betale for både laboratoriet gebyrer og lægens besøg , men den stress , der er involveret i at lære nyhed er sandsynligvis at gøre dig sårbar og overvældet-en sindstilstand Deres læge ved, hvordan man håndterer så godt som han kender dig . Ikke alene kan du regne med nøjagtige resultater , men også din læge vil være i stand til at få dig psykologisk hjælp, hvis du har brug for det .

Folkesundhed eller retshjælp

Besøg eller ring til din sundhed afdeling til at undersøge faderskab testning . Med statslige og lokale regeringer i økonomiske mangler , skal du ikke forvente at blive mødt med et tilbud om at shuttle dig ud til et laboratorium for en DNA- evaluering . Dog kan du være berettiget til en detail- kit , der , selv om de ikke nødvendigvis så pålidelig , kan tilfredsstille din faderskab spørgsmål .
Court- mandat faderskabstest kan blive opfanget af det juridiske system i dit område af landet , hvis det bestilt af en dommer , så check med Juridisk rådgiver eller din Advokatrådets pro bono arm for at finde ud af , om der er en måde at få de resultater, du søger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.