sund mad guide for børn

En sund kost for børn indebærer en overflod fuldkorn , fedtfattige mejeriprodukter , grøntsager og frugt med proteiner såsom kød , bønner og æg spises regelmæssigt , men ikke så ofte som korn , mejeriprodukter , grøntsager og frugter . Derudover olier og fedtstoffer spist sparsomt . Daglig motion er også en væsentlig del af et barns sund kost

Best Foods for Kids


Friske frugter , grøntsager , magert kød såsom kylling og kalkun , fedtfattig vegetar kød erstatninger , hele korn og med lavt sukkerindhold korn , lav fedtindhold mejeri og fuldkorn er de bedste fødevarer til børn .

Prøv at give dit barn frisk meloner , bær , baby gulerødder eller selleri som en snack i stedet for chips , saltkringler eller cookies . Udskift fuldfed mejeri med hud og fedtfattige muligheder og is med nonfat yoghurt . Også erstatning fedtfattig vegetariske valgmuligheder såsom veggie burgere når det er muligt . Pick fuldkorns brød , wraps og pasta over hvide brød og mel .

Kom Kids at spise grøntsager


Kom børn til at spise deres grøntsager kan være udfordrende . Glider grøntsager i fødevarer er en god måde at sikre børnene får de veggies dette behov. Prøv at tilføje grøntsager og sorte bønner til quesadillas , eller bestille vegetabilsk pizza i stedet for pepperoni eller almindelig ost . Grøntsagssuppe pakket i en termokande til frokost er en anden nem måde at tilføje grøntsager i et barns kost . Prøv også at tjene gulerodsjuice i stedet for æble-eller appelsinjuice til morgenmaden .

Skjul grøntsager i behandler som i chokolade squash muffins . Chokoladen muffins er fyldt med sunde zucchini , men er så fulde af chokolade smag , at selv de mest kræsne barn ikke vil opdage squash . Prøv også at sorte bønner brownies og søde ærter guacamole .

Motion


Motion er en vigtig del af et barns sund livsstil . Det anbefales , at et barn motion i mindst en time hver dag . Børn , der øvelse vil også have stærkere muskler og knogler , en slankere krop og en lavere risiko for at udvikle svækkelse sygdomme som type 2 -diabetes , højt blodtryk og højt kolesteroltal . Derudover børn, der er fysisk fit sove bedre om natten , har en mere positiv syn på livet og er mere tilbøjelige til at håndtere fysiske og følelsesmæssige udfordringer i skolen og livet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.