symptomer på Sheehan ’s syndrom

Kvinder , der lidt et stort blodtab , mens fødslen kan udvikle symptomer på Sheehan 's syndrom . Denne sjældne medicinsk tilstand , der er omhandlet undertiden som fødslen hypofyseinsufficiens , påvirker hypofysen . Når hypofysen lider vævsdød , kan det ikke producere den korrekte mængde hormoner, som kroppen har brug for . Resultatet er Sheehan 's syndrom , som kan behandles med hormonsubstitutionsbehandling :

Tidsramme


Nogle nye mødre viser symptomer på Sheehan 's syndrom umiddelbart efter fødslen , mens det for andre er det en mere gradvis proces . Mange symptomer begynder flere måneder eller et år efter deres barn er født .

Manglende Mælk


Ny mødre , der har Sheehan 's syndrom ikke producerer nok mælk til deres spædbørn . Nogle af dem oplever aldrig deres mælk kommer i efter fødslen .

Hårtab


Tab af hår i den offentlige og underarm regioner er et symptom på Sheehan 's syndrom . Normalt betyder dette hårtab påvirker ikke hår på hovedet .

Amenorr¨¦


Amenorr¨¦ , eller manglende menstruation , kan være et tegn på Sheehan 's syndrom .

Træthed

Lavt blodtryk og tunge træthed er også symptomer på postpartum hypofyseinsufficiens .

Hypothyroidisme

Nogle kvinder , der har Sheehan 's syndrom også har en lav skjoldbruskkirtel funktion som et symptom , der kaldes hypothyreoidisme . Symptomer på hypothyroidism omfatter vægtøgning , følelse af kulde meget af tiden , og følelsen mentalt træge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.