symptomer på en forestående hjerteanfald hos kvinder

Kvinder har ikke nødvendigvis har de samme symptomer som mænd gør forud et hjerteanfald . Nogle oplever ikke smerter i brystet , og andre har influenzalignende symptomer , som de ikke forbindelse til mulige hjertesygdomme . Det er vigtigt for kvinder og deres kære til at lære symptomerne på en forestående hjerteanfald , så de kan være parat til at reagere hensigtsmæssigt og hurtigt

influenzalignende symptomer


Op til en måned før et hjerteanfald , kan en kvinde føle kvalme , kulderystelser og træthed , der alle ligner symptomer på influenza .

Vejrtrækning


Forud for et hjerteanfald , kan en kvinde have perioder med åndenød eller åndedrætsbesvær. Gå en kort afstand kan det være vanskeligt .

ubehag i brystet


Kisten kan føle som om det er under pres eller er stram . Det kan vare et par minutter , gå væk og komme tilbage .

Smerter


Smerter kan forekomme i begge arme , selv om smerte i venstre arm er mere udtalt . Der kan være smerter i ryggen , mellem skulderbladene og i kæben .

Advarsel

Kvinder bør lade deres læge , om de har oplevet influenzalignende symptomer , åndenød , ekstrem træthed , trykken for brystet eller tryk , og /eller smerte i arme , ryg eller kæbe . Konsekvent smerter bør indberettes straks .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.