væksthormonbehandling hos voksne

Humant væksthormon , der normalt produceres af hypofysen , stimulerer celledeling og cellevækst i den menneskelige krop . Børn, der ikke fremstiller nok væksthormon , HGH , ikke nå normal højde som voksne . voksne har brug for HGH så godt, og en mangel på dette hormon medfører sløvhed , øget andel af kropsfedt , nedsat psykisk velbefindende , lavere knogletæthed og faldt muskelmasse

Human Growth Hormone Kilder


I fortiden , humant væksthormon blev afledt af hypofyse menneskelige døde . Dette forårsagede et mindre antal sager Creutzfeldt-Jakobs sygdom , også kaldet kogalskab syndrom , så brug af denne kilde til HGH aftrappes i løbet af 1980'erne
Humant væksthormon er nu fremstillet med rekombinant DNA- teknologi . HGH-producerende gener var indsat i bakterier , så ubegrænsede mængder af proteinet kunne blive produceret hurtigt , sikkert og omkostningseffektivt. Denne form for humant væksthormon kaldes rHGH .
Hvis du tror du er mangelfulde i HGH , men har ikke søgt behandling , fordi du var bekymret for risikoen for forurening af HGH fra humane kilder , kan du være sikker på , at medicinen er sikker for dig at tage .

Diagnosticering væksthormonmangel


Normalt HGH stiger hos mennesker i midten af 20'erne , så begynder at falde , når omkring en femtedel af sit højdepunkt værdi i 70'erne .
En insulin tolerance test , ITT , der udføres af en læge kan måle , om voksne patienter , der lider af en mangel på HGH produktion . For patienter , der ikke kan tåle en ITT , en Arginin + GHRH test kan anvendes . En baseline niveau i blodet af IGF -1 bør også foretages .

effekter forbundet med HGH Supplering


Folk , der ikke er mangelfulde i væksthormon får ringe eller ingen gavn af at tage rHGH . Folk, der er mangelfulde i HGH vil se en stigning i energipriserne , muskelmasse , motion tolerance , knogledensitet og bedre fornemmelse af velvære , hvis de tager rHGH . Disse resultater viser sig senest seks måneder til et år . Den korrekte dosis af rHGH skal fastsættes af en læge . For lav en dosis vil have ringe eller ingen effekt , kan en for høj dosis give bivirkninger som ledsmerter og muskelsmerter .

Sådan Få Human Growth Hormone Behandling


Kontakt din læge . Beskriv dine symptomer og bede om at blive testet for et menneske væksthormonmangel . Tag den beskrevne prøver af din læge. Han vil højst sandsynligt prøve for en hgh mangel samt andre mulige årsager til dine symptomer . Når test er færdig, hvis mangel er blevet identificeret, træffes rHGH som foreskrevet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.