vira, der forårsager hovedpine hos børn

forkølelse og influenza virus


Seeing børn i nogen form for smerte kan være et stort problem for de voksne passe dem . Hovedpine er frustrerende for alle involverede . Da smerten ikke kan blive kysset væk, er det nyttigt at forstå, hvilke vira eller infektioner er forbundet med hovedpine hos børn .

Børn , der oplever kolde virus og influenza symptomer , såsom en stoppet hoved eller tilstoppet næse, vil ofte udvikle en hovedpine . Derudover øvre luftvejsinfektioner årsag sinus smerte og pres , som også kan være udløser for en sinus hovedpine . Disse typer af hovedpine typisk vedvare i en række dage, indtil sygdommen forsvinder .

bakterie-og virusinfektioner


Streptococcus bakterier er en vigtig synderen i øre og hals infektioner . Disse bakterier påvirker halsen , som i STREP hals , og er også ansvarlige for de fleste mellemøret infektioner . Det eustakiske rør , som er stier fra mellemøret til svælget , bliver blokeret og væske fra øret kan ikke løbe ordentligt . Alt dette oprustning skaber tryk i øret , hvilket i sidste ende fører til en hovedpine .

Virale øre infektioner kan også føre til hovedpine . Den respiratoriske syncytialvirus ( RSV ) , en stor bekymring for små børn , har fået en hel del opmærksomhed i de sidste par år . Kontakt din børnelæge for at få flere oplysninger om denne alvorlige sygdom .

Meningitis er også et alvorligt lidelse, som kan være virus-eller bakteriel i naturen . I begge tilfælde er hjernen påvirkes , og kan resultere i en hovedpine hos børn eller voksne .

Bakteriel meningitis kan være livstruende og er meget alvorlig karakter . Viral meningitis er typisk mindre alvorlige og har tendens til at løse sig selv uden særlig behandling . Det er mest udbredt i varmere vejr måneder som sommeren og efteråret. I begge former , er en af de mange symptomer på meningitis en hovedpine . Mange flere symptomer skal være til stede , før man overvejer denne mulighed . For mere information om de tegn og symptomer på meningitis og hvordan man skelner mellem virale og bakterielle meningitis , tjek online Kent County Fact Sheet ( se Resources ) .

Hvornår skal søge behandling


Hovedpine hos børn bør altid være taget alvorligt . Kontakt dit barns børnelæge eller en anden sundhedsperson for eventuelle bekymringer om dit barns hovedpine .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.