UTI symptomer hos drenge

Det kan nogle gange være svært at afgøre, hvornår en ung dreng har en urinvejsinfektion ( UTI ) , fordi de kan have få symptomer , især i vorden . Det er blevet anslået , at 2 procent af drengene vil have tegnet en UTI , når de fylder 5 . Selvom drenge er mindre tilbøjelige end piger til aftalen, en , er det vigtigt at kunne identificere de symptomer :

Spædbørn Nyfødte


Spædbørn og nyfødte med en urinvejsinfektion kan kun vise en feber , som regel 101 grader eller derover , uden nogen egentlig forklaring . De kan opkast , har meget lidt interesse for mad , og /eller diarré så godt.

Børn Toddlers


Små børn kan opleve en dårlig appetit , irritabilitet , tynd mave , uforklarlig feber, som ikke aftager , og ændringer i urin mønstre .

Smerter


Det mest almindelige symptom på en urinvejsinfektion er smerter ved vandladning . Smerten er ofte skarp og stikkende og som regel forbyder de patienten til fuldt ud at tømme deres blære .

lændesmerter


Smerter på den ene side af ryggen eller siden omkring taljen , kaldet lændesmerter , er også et symptom på en UTI . Denne type smerter kan være tegn på urinvejsinfektion er i nyrerne .

vandladning ændringer

vandladning ændringer kan forekomme , herunder følelsen af haster ( manglende evne til at holde urinen ) , tøven (som ikke er i stand til at urinere let eller følelse , som hvis Du er nødt til at tisse , men kun et par dråber er gået ) , og urin kan forekomme uklar , blodig , eller har en dårlig lugt .

andre symptomer

Andre tegn og symptomer på en urinvejsinfektion kan omfatte kulderystelser , hypotermi , ændringer i mental tilstand , sløvhed, kvalme , nægter at spise , og fussiness .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.