bivirkninger af orthotricyclen prævention

Mens din læge kan advare dig om nogle af de mere almindelige bivirkninger af Orthotricyclen prævention ( almindeligvis staves " Ortho Tri-Cyclen " ) , der er andre bivirkninger , som du bør være opmærksom på. Kendskab til disse bivirkninger , såvel som din egen risikofaktorer , der kan forhindre alvorlige sundhedsmæssige komplikationer

galdeblæresygdom


Kvinder , der tager Orthotricyclen gennem mange år har vist en let øget risiko for at udvikle galdeblæresygdom .

Breast Cancer


Ifølge en opgørelse af undersøgelser fremlagt af U. S. National Library of Medicine , kvinder på denne p-piller er på et forhøjet risiko for at udvikle brystkræft . Men , denne risiko synes at aftage efter seponering af medicinen .

Migræne


Mens lægerne advarer om, at hovedpine er en almindelig bivirkning , kvinder med en historie om migræne ofte oplever alvorlige migræne , hvilket gør fortsat brug vanskelig .

Blodpropper


Blodpropper er en af de mere almindelige bivirkninger oplevet det meste hos kvinder , der ryger eller er over 35 år . Disse blodpropper kan føre til slagtilfælde , blodpropper og endog blindhed , afhængigt af placeringen af størkne .

blodtryk

En stigning i blodtrykket er en af de mange bivirkninger af Orthotricyclen prævention , der er lavet forværres, hvis en kvinde er over 35 eller ryger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.