definition af en normal søvn cyklus

Søvn er en tilstand af hvile , hvor vi har ringe eller ingen bevidsthed om verden udenfor . Uden nok af det , kan vi ikke arbejde , kan ikke spille , og kan ikke tænke . Vi ved , at ikke at få nok søvn er farligt for dit helbred . Men hvad er nok ? De fleste voksne har brug for syv til otte timers uafbrudt søvn hver nat , i hvilket tidsrum de går igennem en søvn cyklus , der bliver gentaget flere gange i løbet af natten

Phase One


Phase One , også kaldet blundede , begynder, når du ligger i sengen . Din puls og vejrtrækning langsom , og dine muskler og hjerne slappe af . Din hjerne bølger forandring , og du bliver klar over dine sanser .

Fase To


fase to opstår umiddelbart efter Phase One og er en let søvn , der varer omkring 10 minutter. For denne gang , er den sovende stadig .

Fase Tre


I fase tre , den sovende bliver vanskeligere at vække . I denne fase , driver han ind i en dybere søvn og kan vågne groggy , hvis søvn cyklus er afbrudt .

Fase Fire


Fase Fire er den dybeste , mest afslappede søvn . I denne fase , også kendt som REM søvn , kan dine øjne bevæger sig og drømme forekomme. Efter den første drøm ender , du vender tilbage til fase to og gentage cyklus .

Fun Fact

Hvis uafbrudt , vil den gennemsnitlige person søvn otte timer og 15 minutter . Cirka 75 procent af denne tid bliver brugt i ikke-REM søvn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.