hæl stress fraktur symptomer

Et brud af hælen ben , eller calcaneus , typisk forekommer i falder fra 6 meter eller derover . Det er en betingelse, der almindeligvis ses hos mænd 30 til 50 år gammel , og for det meste ses i bjergområder og klatrere , men med tre klassifikationer og 14 forskellige typer af frakturer , kan calcaneus frakturer ske når som helst , til nogen grad af sværhedsgrad . :

hælen Bone


Hælen knogle , eller calcaneus , er en spids knogle , som hjælper stabiliserer foden . Meget gerne et æg , har hælen knogle en stiv yderstof med en blød indvendig , hvilket betyder, at når hælen knoglebrud og pauser , det har en tendens til at splintre .

udseende Heel Brud


Når der er en fraktur i hælen ben , vil bruddet vises på lægben, eller lavere , yderste ben ben , eller på navicular , top foden knoglen . Mens frakturer ikke er begrænset til disse områder , disse er de mest almindelige områder .

Heel knoglesmerter


Et symptom på hælen stress frakturer er smerter i hælen . Det er en smerte , der gradvist bliver værre , da foden bruges og er lettet mens resten .

hævede ankler


Et andet symptom på hælen stress frakturer er hævelse af den ydre ankel . Hævelse kan afhjælpes med elevation og is .

Ømhed og blå mærker

Ømhed og blå mærker er forbundet med smerte og hævelse på den udvendige ankel kan indikere en hæl stress fraktur . Mens ømhed og blå mærker ikke er en hyppig symptom , kan blå mærker og ømhed være symptomer .

Årsager til hæl Stress Brud

Heel stress frakturer er normalt forårsaget af overforbrug eller traumer i hælen knogle , såsom et fald fra 6 fødder eller over . Sko, der er dårligt siddende eller slidte kan også forårsage hæl stress frakturer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.