sikkerhedstip i forberedelsen til vinteren

For mange mennesker er vinter en tid med sindsro , men på nogle områder om vinteren bringer ekstreme kolde temperaturer , der er sommetider ledsaget af kraftige storme . Dette kan indebære udfordringer i at fastholde personlige og familiemæssige sikkerhed inde i hjemmet såvel som når de står elementerne . Strømsvigt , mad og vandmangel , og pludselig sygdom eller tilskadekomst kan også forekomme i vintervejr . Kom forberedt på forhånd kan være den bedste måde at sikre en sikker og varm vinter sæson

Survival Kits


Find sammen med din familie og planlægge før vinteren kommer . En del af denne proces omfatter at sammensætte en grundlæggende overlevelse kit , der vil opretholde en familie i tilfælde af en vintervejr nødsituation .

En overlevelse kit kan indeholde noget, der gør livet lettere og sikrere , men der er et par vigtige punkter hver kit behov . Den første er en levering af nonperishable fødevarer , der skal indgå en familie i flere dage . Nogle emner til også at omfatte , er konserves , kiks , brød , babymad og formel ( hvis nødvendigt). Det andet punkt på dagsordenen er mindst fem gallons drikkevand per person , og den tredje er en tilstrækkelig forsyning af medicin , der er ordineret til familiemedlemmer.

Blandt andre emner , kan overleve kits omfatte en manuel dåseåbner , tæpper , tændstikker , stearinlys , lommelygter , batteridrevet radioer , ekstra batterier og en førstehjælpskasse . Det er også vigtigt at inddrage specialiserede emner som bleer .

Home Forberedelser


Vintervejr kan være svært på nogen struktur , og husene er ingen undtagelse . Forberedelse af et hjem , før vejrliget ankommer går langt i retning af overlevelse og komfort i den lange vinter måneder .

For at undgå ovn funktionsfejl i de kolde temperaturer , har varmeanlægget vedligeholdes inden vinteren . Det er også en god idé at have resten af hjemmet tjekket ud så godt. En entreprenør kan inspicere taget, vandrør og det elektriske system til at finde ud af, om huset sikkert vil kunne modstå de belastninger af vinteren .

Andre måder at forberede et hjem omfatte erhvervelse af en alternativ varmekilde såsom en brændeovn , winterizing hjemmet med tilstrækkelig isolering , lære at slukke vandledninger og el -kilder , og oplagring overlevelse kits og andre sikkerhed poster .

Køretøj Forberedelserne


Vinter sikkerhed gælder for vejtrafikken lige så meget som den gælder for battening ned luger derhjemme , især for folk, der pendler over lange afstande . I ekstrem koldt vejr eller områder med stor risiko for pludselige storme , rejser uforberedt kan være farligt og livstruende . Ved at tage et par skridt før tid , har rejsende en bedre chance for sikkert forvitring en storm eller temperatur-relaterede undtagelsestilstand i koldt vejr .

Alle køretøj skal have en nødsituation kit , at mindst omfatter tæpper , ekstra tøj , nonperishable mad som Granola barer , vand , en lommelygte , ekstra batterier , en førstehjælpskasse , en skovl , dæk kæder og nødsignaler . I tilfælde af havari eller får stukket i sneen , er det vigtigt at forblive med køretøjet til enhver tid og for at spare energi og brændstof , indtil hjælpen kommer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.