skoliose behandlinger for børn

Skoliose er en tilstand karakteriseret ved abnorm kurver i rygsøjlen . Børn har måske kun en kurve eller de kan have mere end én kurve i deres rygsøjle . Mange tilfælde af skoliose er milde og kræver ikke behandling . kan imidlertid mere alvorlige tilfælde har behov for mere aggressiv behandling :

Tilbage Seler


Tilbage seler til tider bruges til behandling af kurver , der er mellem 25 og 40 grader . Seler er kun nyttig , hvis barnet stadig vokser . Skinnen vil ikke løse de eksisterende kurven , men det vil forhindre, at kurven fra forværring . Seler vil heller ikke hjælpe medfødt skoliose , fordi den opstår som følge af misdannede knogler .

Surgery


Når curvatures af rygsøjlen er større end 40 grader , er kirurgi undertiden nødvendig for at løse problemet . Kirurgi normalt indebærer fusing ryghvirvler sammen .

Kiropraktik Care


Nogle gange har de tilbage justeret ved en kiropraktor vil rette skoliose over en lang periode .

Motion


Øvelser til at styrke ryg musklerne kan hjælpe at støtte ryghvirvler , så kurverne ikke forværres væsentligt over tid .

Elektrisk Muskelstimulatorer

Anvendelsen af elektrisk muskelstimulation til behandling af skoliose er undertiden debatteret . Nogle læger mener, at det er gavnligt , mens andre ikke gør . Elektrisk muskelstimulation anvendes ofte i stedet for en back bandage .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.