symptomer på svær endometriose

Endometriose er en kronisk , noncancerous lidelse, som kan være smertefuld . Ifølge Merck , er endometriose skønnes at påvirke op til 15 procent af menstruerende kvinder mellem 25 og 44 . Dog kan den betingelse påvirke teenagere og ældre kvinder så godt. Diagnosticering af stand kræver et kirurgisk indgreb , og derfor er mange tilfælde kan være at gå udiagnosticerede :

Smerter


En af de vigtigste symptomer på alvorlige endometriose er smerter i den nederste del af maven og i bækkenpartiet . Smerten normalt vil forværres før og under en menstruation .

uregelmæssig menstruation


Uregelmæssigheder som kraftig menstruation og /eller pletblødning kan forekomme hos kvinder med endometriose .

Misforståelse


Nogle kvinder med meget lidt implantater af malplacerede endometriosevævet kan have alvorlige symptomer , herunder stærke smerter . Kvinder med en stor mængde af implantater kan gå år uden smerter eller andre symptomer .

Infertilitet


Implantaterne kan blokere ægget 's passage , der fører fra æggestokkene til livmoderen , hvilket barnløshed i svære tilfælde af endometriose . Ifølge Merck , op til 50 procent af infertile kvinder er diagnosticeret med endometriose .

andre symptomer

Andre symptomer omfatter smerter under eller efter deltagelse i seksuelle samleje og smerter med afføring . Smerter i et område af underlivet , især under eller lige før menstruation , er en advarsel tegn på endometriose .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.