typer af brystkræft kemoterapi

Brystkræft er ofte behandlet med kemoterapi , en behandling , der udnytter kemikalier at dræbe kræftceller . Disse lægemidler kan administreres oralt eller ved injektion , afhængigt af regime . Forskellige typer af kemoterapi anvendes afhængig af typen og sværhedsgraden af kræft . Lægemiddelkombinationer er ofte skræddersyet til patientens specifikke tilstand :

AC


AC type brystkræft kemoterapi kombinerer lægemidler doxorubicin og cyclophosphamid . Dette er den mest almindelige form for kemoterapi behandling og administreres gennem en IV .

AC + T


Denne variation af AC form for behandling er for patienter , hvis brystkræft har spredt sig til lymfeknuderne . AC behandling administreres og efterfølges af narkotika paclitaxel eller docetaxel .

CAF


CAF behandling er et stof cocktail , der kombinerer doxorubicin , fluorouracil og cyclophosphamid . Den cyclophosphamid indtages oralt , og doxorubicin og fluoruracil gives via en IV .

CMF


Denne type kemoterapi er en injektion af narkotika cyclofosfamid , methotrexat og fluorouracil . Denne behandling er en succes i kræft, der har spredt sig til lymfeknuderne samt kræft , der ikke har .

AT

AT kemoterapi svarer til AC + T terapi bortset fra det udelukker cyclophosphamid . Doxorubicin er kombineret med paclitaxel eller docetaxel til behandling af brystkræft , der har spredt sig til lymfeknuderne .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.