hvad er brugen af svangerskabsforebyggende midler ?

Selv den mest almindelige brug af prævention er at forebygge graviditet , de har andre anvendelser . Efterhånden som flere kvinder bruger dem , og de underkastes ændringer og forbedringer som følge af undersøgelser og udvikling, der sker , er det sandsynligt , at yderligere bruger for svangerskabsforebyggende midler vil blive fundet

for at undgå graviditet


Den mest almindelige brug for svangerskabsforebyggende midler er at forebygge graviditet . Dette kan ske ved brug af p-piller , samt piller , som er indsat i vagina eller livmoder , eller eksterne kontraceptiva , der bruges af mænd . Nogle piller blokere udviklingen af den sæd ind i æggelederne , og derved forhindrer ægget i at blive befrugtet . Dette sker ved enten at holde sædceller i en beholder ( fx kondom ) eller ved at gøre den sæd sterile ( så aktuel sæddræbende gør ) eller ved at blokere åbningen til livmoderhalsen , så sædcellerne ikke kan komme videre . Orale præventionsmidler ændre niveauet af østrogen og /eller gestagen , som udskilles , hvilket gør det sværere for ægget at blive befrugtet . Hvis ægget skal befrugte , p-piller , samt dem, der er sat ind i livmoderen ( spiral ) kan også ændre slimhinden i livmoderen , hvilket gør det uimodtagelig for det befrugtede æg .

Forkæl hormonelle problemer


Antikonceptionsmidler kan bruges til at behandle kvinder , der lider med hormonelle problemer . Orale kontraceptiva fungerer bedst, når præventionsmidler bliver brugt af denne grund . Hormonelle problemer kan omfatte tidlig menopause , tidlig menstruation , og til tider endometriose . I tilfælde af tidlig menstruation , kan den svangerskabsforebyggende taget uden afbrydelse i cyklussen i flere måneder --- stimulere kroppen til fungerende ( eller ikke fungerer , hvilket er det ønskede resultat ) , så de perioder, der ikke vil forekomme så længe som pigen virkelig er beregnet til at begynde menstruation . Fordi pillerne indeholder østrogen og /eller gestagen , de rejser østrogen niveauer i kvindens krop . I tilfælde af en kvinde, der lider tidlig overgangsalder , at tage pillerne , vil få hende til at begynde at få menstruation igen, hvilket kan derefter fortsætte , indtil hun skulle ind overgangsalderen .

Reguler Perioder


Kvinder , især yngre , oplever ofte problemer med uregelmæssig menstruation. De vil enten have perioder for tæt sammen , eller vil gå måneder uden at have en periode , eller vil have ekstremt tunge strømme . Orale præventionsmidler er ofte meget succes med at regulere en kvindes perioder , som kan forbedre hendes generelle fysiske helbred .

Undgå Acne


For nylig blev et oralt præventionsmiddel indført , som indeholdt en anden type hormon . Mens dens påtænkte anvendelse var at behandle PMDD , kvinder, der tog det grunden til, også bemærket, at det ryddet op på sager af mild til moderat acne . Det er nu ordineret til begge grunde .

Forkæl PMS /PMDD

præmenstruelt syndrom ( PMS ) og præmenstruelt dysphoric uorden er reelle symptomer , forårsaget af hormon udsving , at nogle kvinder lider lige før deres perioder . Både PMS og PMDD kan være slemt nok , at de forhindrer eller alvorligt hæmme en kvinde fra at udføre sit normale opgaver, og bogstaveligt talt komme sammen med sit liv i denne periode . Orale antikonceptiva har vist sig at behandle disse symptomer .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.