tips om ophold ædru

Folk inddrive fra alkohol og stofmisbrug er nødt til at leve i den virkelige verden . Denne del af helbredelsesprocessen udfordringer, ædruelighed , fordi folk er nødt til at takle nogle af de samme fristelser , der fører dem ned en sti afhængighed i første omgang . For ikke at falde tilbage på dårlige vaner og leve en afhængighed-frie liv , narkotika og alkohol nyttiggørelse programmer giver forskellige tips om ophold ædru

Undgå Tidligere Venner


Den primære måde at forblive ædru under inddrivelse fra afhængighed er at undgå tidligere venner , som fortsætter med at bruge stoffer eller alkohol . Disse venner vil ikke tage ædruelighed alvorligt og forventer den samme slags opførsel . Dette er en hård proces , især med lang tid samarbejdspartnere, familiemedlemmer eller kolleger . Erstatte disse venner med folk, der støtter ædruelighed og er opmuntrende , når fristelser opstår . Fastholdelse af ædruelighed betyder at være villig til at starte forfra . Find et arbejde kammerat , der vil være understøttende under firmafester eller efter-arbejde cocktails .

Deltag Support Grupper


Selv når venner og familie er støttende , kan de ikke forstå de vanskeligheder, der er forbundet med opholdet ædru . Vær med støttende grupper som AA og Al-Anon forbinder folk med andre , der forstår deres kamp . Grupper som AA hold et nyligt inddrive narkoman med nogen, der har været ædru i lang tid . Lokale organisationer har støtte grupper bestående af mennesker i samfundet , som er ved at komme fra afhængighed . Mentorer i disse organisationer er til rådighed 24 timer i døgnet . Psykologisk rådgivning er tilgængelig for addicts i bedring . Terapeuter lærer addicts i bedring teknikker, der hjælper folk forbliver ædru , når presset til at drikke .

opretholde en sund livsstil


Mennesker overvinde afhængighed bør tage sig af deres fysiske sundhed sammen med deres mentale sundhed at forblive ædru . De bør spise sundt , få nok søvn og motion . Prøv øvelser som kickboxing , som frigiver en masse spænding , og åndedrætsøvelser til at lindre stress . Spise rigtigt , motionere og håndtere stress hjælper , når begivenheder og situationer opstår , der udløser ønsket om alkohol . Udvikle en sund livsstil med hjælp fra venner.

Find Hobby og frivillige


Kedsomhed får folk til tilbagefald . Finde hobbyer og frivilligt arbejde hjælper folk med ædru , fordi de gør ting , som holder dem besat. Mange mennesker nyde musik , kunst og håndværk eller en fysisk aktivitet som at danse . De kan finde disse aktiviteter på lokalsamfundet centre eller community colleges eller universiteter. Frivilligt arbejde med lokale organisationer eller arbejder som vejledere eller mentorer for børn og teenagere holder en persons sind ud af deres afhængighed ved at hjælpe andre . Nogle mennesker frivillig på rehabilitering af stofmisbrugere anlæg , der hjalp dem inddrive fra afhængighed .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.