Hvor mange kalorier skal en kvinde have ?

Brugen af kalorier til at definere en kroppens udnyttelse af energi går tilbage til det 19. århundrede , hvor ordet kalorieindhold blev opfundet for at forklare oprettelsen af varme i omdannelsen af næringselementer til energi gennem fordøjelsen . Den nuværende valgperiode , der har erstattet kalorieindhold er kendt som en joule . Begge disse udtryk dækker fordelingen af kulhydrater , fedt , proteiner , organiske syrer og andre elementer i metaboliske processer . Fastsætte, hvor mange kalorier en kvinde skal have dagligt , afhænger af en bred vifte af faktorer .

Bestemmelse af kalorieindtag Krav


Ifølge Mayo Clinic , at de anvendte metoder fastsætte det minimumsbeløb . af kalorier kræves af kvinderne tager hensyn til de basale stofskifte ( BMR ) og mængden af fysisk aktivitet , som findes i den enkelte kvindes daglige liv . BMR er grundbeløbet af mad nødvendig for at opretholde kroppens funktion under hvile . Fysisk aktivitet kan omfatte , men er ikke begrænset til , dagligdags funktioner , såsom husligt arbejde eller havearbejde , og aerob og andre motion regimer .

fysisk aktivitet Faktorer


Der er flere metoder til beregning af kalorieindtag og de fleste af disse afspejler kroppens vægt i kg, hvilket svarer til 2,2 pounds . Fastlæggelse fysisk aktivitet opnås ved at beregne mængden af tid i aerob bevægelse ( ikke nødvendigvis som en øvelse regime ) . Aktivitet faktor ( AF ) er kvantificeret som lys (20 til 30 minutter dagligt ) , moderat (45 til 60 minutter ) , tung (75 til 90 minutter ) og ekstraordinære ( op til to timer eller mere om dagen ) .

Aktivitet Faktor vs Legemsvægt


Ifølge Forebyggelse Magazine , der i de fleste metoder til beregning af brændværdi krav , er aktiviteten Factor ( AF ) ganget med forskellige nøgletal gange kropsvægten . I en sådan metode , bruger lys AF en faktor 13 gange kropsvægten , moderat AF bruger en faktor 16 , tunge AF bruger en faktor 19 og ekstraordinære AF bruger en faktor 22 . Derfor vil en kvinde, der vejer 115 pounds , og hvem der får mellem 75 til 90 minutter om dagen af aerobe aktivitet bør fastholde ca 2. 185 kalorier af indtag dagligt for at give den mindste nødvendige beløb.

Andre afgørende faktorer


Forebyggelse Magazine også, at der er mange andre faktorer , der vil have en effekt på en kvindes kaloriefattige behov . Mens nogle af disse er kontrollerbare , såsom mængden af kropsfedt og daglig motion , andre faktorer er ikke . Disse vil omfatte alder , visse arvelige genetiske faktorer og fysiske forhold, der ændrer kalorieindhold brug , såsom graviditet og sygdom . Det er også almindelig enighed om, at kvinder har brug for færre kalorier end mænd pga. hvordan en kvindes krop forbrænder kalorier .

kur og Kalorier i Kvinder

Selvom reducere kalorieindtag kan resultere i vægttab , er der potentiale for at gå glip af visse ernæringsmæssige nødvendigheder , når dieting . Generelt kan reduktion af kalorier har en umiddelbar virkning på kroppen , bortset fra vægttab og visse retningslinjer kan ses som forebyggende for at undgå tab af vigtige ernæringsmæssige værdier for stofskiftet . For eksempel den daglige kalorieindtag med 500 om nedsættelse i en uge kan ses som et sikkert sted at begynde , så ingen drastiske ændringer afholdt på kroppens generelle metaboliske helbred .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.