påvirke af rygning på teenagere

American Lung Association og Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) har udtalt , at hver dag over 6. 000 mennesker under 18 år røg deres meget knytnæve cigaret . Af disse 6. 000 mennesker næsten halvdelen af dem vil blive regelmæssige rygere , der ryger dagligt . Det betyder, at omkring 4. 500 tusind teenagere , der er i alderen 12 og 17 år gamle er aktuelle , regelmæssige rygere . Flere og flere teenagere bliver afhængige af rygning , fordi de helt undervurderer dem vanedannende nikotin i cigaretter . Med at ryge for teenagere kan påvirke alt fra hvordan de ser ud , lugter og endnu vigtigere er deres sundhed

udseende og lugt

En teenager , der ryger regelmæssigt vil begynde at bemærke, at ikke blot vil deres tænder bliver gule , men også deres finger negle bliver en attraktiv gule . Dette sker på grund af nikotin i cigaretter , der er på vej ind i teenage krop . Rygning forårsager også dig til at lugte som en askebæger . Cigaretrøg vil holde sig til tøj , hår og din krop . Rygere vil også medføre en person at have dårlig ånde sammen med en stigning i risikoen for at få huller .

Cancer


Rygning cigaretter kan forårsage kræft , som i henhold til Center for Disease Control og Forebyggelse er den anden hyppigste årsag til døden. Rygning kan medføre mere end bare lungekræft . Rygning kan også forårsage mundhulen , kræft i strubehovedet , kræft i spiserøret , livmoderhalskræft , nyrekræft , kræft i bugspytkirtlen , blærekræft , kræft i maven og også acutemyeloid leukæmi . Rygere, som begynder at ryge i deres teenage år er mere tilbøjelige til at blive et offer for en af disse kræftformer .

Energi


En teenager , der ryger , vil blive påvirket af det faktum, at cigaretrøg forårsager et fald i energipriserne . Det betyder, at den energi, teen engang havde for efter skole aktiviteter såsom sport ikke længere vil være der . En teenager kan finde sig selv mindre tilbøjelige til at have energi til at være i stand til at deltage, og i sidste ende kan afslutte aktiviteten alle sammen .

Depression


Ifølge Josepha Cheong , M. D. , Michael Herkov , Ph. D. og Wayne Goodman , er MD , ny forskning tyder på , at der kunne være noget i cigaret eller cigaretrøg , der har egenskaber et antidepressivt middel . Det betyder, at rygning kan forårsage en teenager at være deprimeret hvilket vil føre til manglende motivation , manglende lyst til at være sammen med venner og til at lykkes i skolen . Ud over depression National Library of Medicine ligeledes, at teenagere , der ryger, er mere modtagelige for angst angreb og panikanfald .

Alkohol og narkotika


Det National Library of Medicine ligeledes, at teenagere , der ryger, er mere tilbøjelige til at blive involveret med narkotika og alkohol . Ikke alene er narkotika og alkohol ulovligt for teenagere , men de åbner også op for en helt ny række sundhedsproblemer og deres virkninger på et teenagere sundhed .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.