naturlige arbejdskraft inducerende teknikker

Mod slutningen af en graviditet , mange kvinder begynder at få bekymrede , når deres barn og se på mulighederne for at fremskynde processen . Din læge bør være opmærksom på , at du forsøger naturlige arbejdskraft overtalelse teknikker at anvende disse teknikker for tidligt , kan resultere i en tidlig foster , da forfaldsdatoer kan være slukket ved så meget som to uger. Ifølge Dr. Spock , nogle af de mest populære naturlige måder at fremkalde arbejdskraft er til fods , samleje , stripning membraner og tage ricinusolie . Andre metoder også er populære , men har ingen beviser for at arbejde .

Walk


Mange læger vil anbefale at gå som en måde at naturligt fremkalde arbejdskraft. Når barnet er i fødslen position , kan grovhed fra at være oprejst og gå hjælpe barnet ned i fødselskanalen . Dette er en af de foretrukne metoder som læger , fordi selv om den ikke starter arbejdskraft , er kvinden få nogle fysisk aktivitet ind i hendes daglige rutine . Vær opmærksom på din vejrtrækning og kropstemperatur ved gang . Under varmere vejr , er det bedst at gå indendørs .

have sex


Sex er en anden populær metode til at inducere arbejdskraft , selv om det for de fleste kvinder , dette er den sidste ting på deres sind mod slutningen af deres graviditet . Ifølge Spock , det hormon i sæd --- prostaglandin --- kan udløse sammentrækninger . Dette er en af de vigtigste hormoner , der anvendes i medicinsk induktion . En anden metode er gennem brystvorten stimulering , fordi det producerer hormonet oxytocin . Dette er den naturlige form af pitocin , et andet hormon , der kan bruges i en medicinsk indstilling til veer . Denne metode kan ikke anbefales af de fleste læger , da det kan føre til fosteret på grund af lange og hårde veer .

Strip Membraner


Denne procedure er udført i lægens kontor . Under en intern prøve , vil læge forsigtigt podepinden fingrene rundt om åbningen af livmoderhalsen at bryde væk fosterhinden fra de omkringliggende membraner . Mens dette kan udløse brud på membraner , det normalt ikke . Det kan dog starte sammentrækninger da prostaglandin er frigivet .

Drikke Castor Oil


Ricinusolie kan købes i håndkøb på ethvert apotek . Efter anvisningerne på etiketten forårsager en afførende virkning . Det er bedst at blande det med en anden væske og drikke det hurtigt . Ifølge Spock , forårsager denne tarmene til kontrakten, som kan føre til uteruskontraktioner så godt. Men nogle gange den ricinusolie ikke starter arbejdskraft , og kun forårsager smertefulde tryk og sammentrækninger .

Andre metoder

Spise krydret fødevarer , samt visse urter og krydderier , er populære måder at fremkalde arbejdskraft . Men , ifølge Spock , er der ingen lægelig dokumentation for, at disse metoder virker . Laste op på krydret mad kan gøre arbejdsmarkedet mere vanskeligt, hvis det begynder , mens du har en fuld mave . Det er mere sandsynligt at forårsage opkastning under fødslen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.