tips til at reducere den talje

Hvor du kan finde vægtøgning , der ofte en voksende talje . At stramme op og slanke , skal du nyde aerobe motion , kerne muskel styrke og en sund kost . Den gode nyhed er, at når vægten kommer ud , for talje og underliv er to af de første steder til at tabe. Men tag ikke fejl : Reduktion af talje tager en masse arbejde og er ikke en udfordring at acceptere halfheartedly

aerob træning


Vælg mellem et væld af aerobe motion . Tag en daglig frisk gåtur og nyde udsigten . Cykel eller svømme , eller hvis du foretrækker selskab af andre , tage en aerobic klasse i det lokale fitnesscenter eller rekreative center . Aerobic er gode til at styrke musklerne samt brænde kalorier .

Specifikke talje og Core Øvelser


Tag en Pilates eller yoga for at styrke din kerne muskler . Den side bøjninger og sende bøjer fælles for disse discipliner er gode til at engagere de muskler , der omgiver taljen . Udspænding og vride bistå med toning området . Crunches , som er målrettet forskellige områder af maven ( afhængigt af, hvordan du gør dem ) , skal du ikke tage inches off , men styrke mavemusklerne .

kost livsstil ændringer


Det er vigtigt at spise morgenmad med fuldkorn og frugt dagligt . Drik vand til de bedste hydrering . Undersøge dit nuværende kost til at afdække de skjulte kalorier ( dem , der går utallige løbet af dagen ) , såsom fløde og sukker i kaffe , sodavand og alkohol . Bringer ikke højt kalorieindhold , højt fedtindhold fødevarer ind i dit hjem eller kontor , og undgå fast -food restauranter . Spis små måltider flere gange om dagen i stedet for tre store måltider for at undgå sult .

Hold en dagbog over hvad du spiser . Se det skriftligt , vil hjælpe med at holde dig på sporet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.