hvad er de behandlinger af oppositionelle trods ?

De fleste forældre kan bevidne det faktum , at deres teenagere og andre mindre børn undertiden kan vise adfærd, der er upassende og nogle gange endda respektløs . Lyve, argumenterer og andre former for ulydighed kan komme i spil fra gang til gang , men det er sværhedsgraden og hyppigheden af de trodsige adfærd , som kan berettige til bekymring. Når disse adfærdsmønstre vare i en periode længere end seks måneder, en betingelse benævnt oppositionel trodsig lidelse ( ODD ) kan mistænkes . Episoder af oppositionel trods skal håndteres roligt og mødtes med konsekvenser der kan strengt styrkes .

Hvad er mærkeligt?


ODD er en vedvarende tilsidesættelse af de regler , der styrer hjem , skole og offentlige steder. The American Academy of Child Adolescent Psychiatry forklarer , at selv om nogle trods ventes hele barndommen og ungdommen , oppositionel trodsig lidelse beskriver adfærd , der er persistente og åbenlyst fjendtlig . Disse adfærdsmønstre tendens til at være langt mere ekstreme end normale børn i samme aldersgruppe .

Stærke Forældre


Med støtte fra en praktiserende læge og en børnepsykolog , kan forældre lære at kunne behandle symptomerne på mærkeligt, at et barn kan vise i hjemmet og arbejde på færdigheder, som kan bidrage til at begrænse episoder af oppositionel Trods i det offentlige . Ifølge Mayo Clinic , skal forældrene have stærke forældre færdigheder for at hjælpe trodsige barn forbedre hans opførsel . Udlægning særlige spilleregler, som barnet skal overholde og håndhæve passende konsekvenser vil begrænse magtkampe og hjælpe barnet bedre at kunne identificere sine grænser .

Ros


Ros spiller en vigtig rolle i ODD behandling , og med fokus på det positive , i stedet for , hvad barnet gør forkert , kan være et effektivt værktøj under ODD behandling . Det er yderst vigtigt at vise barnet , at han er elsket og accepteret uden betingelser , selv når hans opførsel er tvivlsom . Ohio Sundhed rapporter om, at børn diagnosticeret med oppositionel trods sygdom ikke kan umiddelbart lydhøre over for dette område af behandlingen undertiden adfærd midlertidigt forværres . Men det er i disse svære tider , at reglerne for behandling er vigtigst .

Modeling Behaviors


Børn efterligner hvad de ser , og hvis en forælder ikke udviser adfærd, der er relevant, det er næsten umuligt at overbevise en trodsig barn , at hans adfærd er uacceptabel . New York Hospital-Cornell Medical Center viser , at der en positiv rollemodel er en vigtig del af ODD behandling . Rollemodeller, som har sunde relationer , følge reglerne for disciplin og handle ansvarligt , kan gøre en forskel i livet for trodsige børn . I de fleste tilfælde vil barnet begynde at " model " selv på samme måde som hans mentorer , ændre sin adfærd for at opfylde mere acceptable standarder .

Rådgivning

Oppositionel trodsighed er altid forbundet med en vis grad af vrede . Derfor er det vigtigt , at rådgivning skal søges af familien for at hjælpe barnet overvinde vrede problemer, der kan udvikle sig til passiv-aggressiv adfærd senere . Privat rådgivning kan hjælpe ODD patienter styre vrede og effektivt formidle deres følelser . Det er vigtigt at bemærke , at forældre og søskende også vil finde rådgivning at være særligt nyttigt med coping og planlægningen af strategier, der vil bidrage til at forbedre deres forhold til de trodsige barnet og andre familiemedlemmer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.