hvad er den rigtige måde at trække vejret ?

Det handler om vejrtrækning er en ubevidst proces, der udføres løbende af kroppen . Den ilt , som denne proces er afgørende for raske væv og celler funktion . Indarbejde ordentlig vejrtrækning vaner er en måde at sikre , at kroppen får det niveau af ilt den har brug for en normal funktion

Fordele


Korrekt vejrtrækning vaner kan gå langt i retning af at forbedre en persons kvalitet på sundhedsområdet. Processen med at levere tilstrækkelige mængder af ilt rundt i kroppen kræver luft udveksling kan finde sted i en fuldstændig og komplet cyklus . Et fuldt iltet system giver så meget som 70 procent af affald biprodukter , der skal elimineres gennem huden . Desuden skaber stærkt iltet blod en type sterilt miljø i kroppen , hvilket gør det vanskeligt for bakterier og virus til at vokse .

Funktion


Sund luftskifte for kroppen begynder med ordentlig vejrtrækning vaner . Ved indånding , luft bevæger sig ned i lungerne , hvorfra ilt overføres til blodbanen . Blodbanen derefter leverer nødvendige ilttilførsel til væv og celler i kroppen . Fuld dybe indåndinger arbejde for at fremme denne delivery system ved at tillade kroppen at tage i , hvad den har brug for en koordineret rytme . I tilfælde af korte , trunkerede vejrtrækning mønstre , er mindre ilt til rådighed for kroppen med hvert åndedrag .

Forkert Vejrtrækning


Hektisk livsstil og løbende stressfaktorer i sidste ende tage en vejafgift på sundheden i kroppen , samt om hvordan det fungerer . En af følgerne af stress er en stramning af musklerne i kroppen . Denne tæthed påvirker hvordan luften indåndes og udåndes , som musklerne i maven , mellemgulvet og brystkassen bevæger sig mindre frit . Disse er de samme områder på arbejde inden for kroppens luftskifte system . Som et resultat , indånder mange mennesker fra brystet eller halsen områder , hvilket betyder, at lungerne ikke fyldes helt , når indånding .

ordentlig vejrtrækning


Den rigtige måde at trække vejret begynder i underlivet , som en dyb fuld åndedrag vil få abdominale område at udvide . Da dette sker , mellemgulvet-en muskel , der sidder mellem bryst og mave regioner-synker ned for at muliggøre en fuld pust til at fylde lungerne . Efter exhaling , elevatorer mellemgulvet opad for at skubbe imod brysthulen og så hjælper lungerne med udleder luft . Når gøres ordentligt, kan en person tage så få som fire til ti ånde cykler per minut .

Effekter af Forkert Vejrtrækning

Forkert vejrtrækning vaner kan let blive kroppens accepteret metode til luftskifte , hvor stramme muskler er til stede . Men den korte og langsigtede virkninger af denne praksis kun arbejde for at tilføje til tæthed allerede er til stede . Hvis iltforsyningen i blodbanen er mangelfuld , væv og celler strukturer ikke får den nødvendige forsyninger til at udføre cellestofskiftet funktioner . Når dette sker , kan toksiner opbygge i kroppen system , hvilket medfører celler til at arbejde så meget hårdere på at fjerne affald og nødvendige behandling for næringsstoffer forsyninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.