de bedste måder at lindre ondt i halsen

Ondt i halsen er en meget almindelig tilstand for folk i alle aldre , former og størrelser . Et besøg i en læge , dog sjældent berettiget , da en halsbetændelse er normalt viral og går væk af sig selv. dette er tilfældet , er det bedst at vide, hvordan lindre din ondt i halsen , mens du venter ud irritation begynder at føle bedre

Hold din hals fugtige


Da en tør hals forværrer ømhed , holder den fugtig er den bedste måde at reducere irritation . Drik rigeligt med væske i løbet af dagen . Disse kan være vand , juice , te eller endda suppe bouillon . Ifølge Mayo Clinic , blanding honning og citron ( efter smag ) i varmt vand og lade det køle af til stuetemperatur før nipper hjælper med at pels din hals og reducere slim . Mayo Clinic anbefaler også gurgle 1 /2 tsk . af salt blandet med et helt glas vand at skille dig af irriterende slim . Eller prøv at sutte på et stykke hårdt slik eller en hals sugetabletter , som øger strømmen af spyt til at holde din hals fugtig . Overveje at bruge en luftfugter , især når sove , for at forhindre slimhinderne tørrer ud .

Pas godt på din krop


passe godt på din krop og generelle sundhed er en effektiv måde at fremskynde langs nyttiggørelse og gøre dig selv føler sig bedre hele vejen rundt . Får nok søvn , så din krop har det hvile og energi den har brug for . Undgå alkohol og koffein , som kan forårsage dehydrering . Resten din hals , indtil den har det bedre. Prøv ikke at tale for meget eller gøre en aktivitet , der kan stamme din stemme boksen ( f. eks råben eller sang ) , da det kan skabe mere irritation . Undgå rygning , rengøringsmidler , maling røg og andre irritanter i luften .

overveje alternative Retsmidler


Der er ubegrænsede forslag til alternative løsninger for at hjælpe lindre din ondt i halsen , men de beviser effektive retsmidler er noget begrænset . Ifølge Mayo Clinic , der er nogle naturlægemidler , der kan bidrage til at lindre irritation . Disse omfatter lakridsrod , lægestokrose rod , kaprifolium blomster , berberis , eukalyptus , kamille og glat elm . Disse normalt kommer i form af urteteer og kan findes i mange supermarkeder samt i helsekostbutikker . Spørg din læge , før du begynder enhver naturlægemidler , da de ikke kan være sikre for dem, der er gravide eller har visse medicinske tilstande , de kan også interagere med andre medikamenter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.