yoga rutiner for børn

Yoga giver mange fordele for børn , herunder de fysiske fordele af styrke og fleksibilitet , samt den mentale fordele af en forbedret koncentration og selvværd . Børn i dag lever med stress af lektier og skole , presset fra popularitet og konkurrencesport , inden liv, der understreger dommen og oppositionen . Yoga giver børn med en noncompetitive fysisk aktivitet , der fremmer sundhed samt samarbejde og medfølelse i et positivt miljø

Undervisning Yoga til Kids


Nøglen til at lære børn yoga er at gøre det sjovt og kreativt . Stillingerne kan være mere interaktiv end en voksen yoga klasse ville være , for eksempel kan børnene skiftes til at spille lærer under rejser i rutine og individualisere stillingerne . Nogle eksempler kan være at lade børnene bark i nedadgående hunden --- eller kure i løbet af cobra . Klasser skal starte og slutte med afslapning rejser og vejrtrækning .

Yoga og Kids ' Attention


Kort opmærksomhed span er den sværeste udfordring , når undervise børn yoga . Gøre rutiner mere interessant og kreativ vil hjælpe med at holde deres opmærksomhed og motivere deres langsigtede interesse for yoga så godt. Hjælpe børn med ro , tillid og balance , er yoga stand til at hjælpe dem med hyperaktivitet problemer og ADHD . Over tid bliver opmærksom et mindre problem , som yoga lærer børnene at fokusere , hvilket forbedrer deres opmærksomhed .

Yogastillinger for Kids


Nøglen til at undervise yoga udgør for børn er visualisering . For børn til at forstå og tro yoga , skal de det billede , hvad angår de forstår . Et eksempel er at oversætte visse udgør med sjove måder , at de vil forstå , ligesom træet stille bliver stående som en flamingo . Under vejrtrækning , har børn forestille sig rank som et træ , lære dem den indre styrke , der kommer fra yoga .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.