afbalanceret kost under graviditeten

, Mens man spiser en sund og varieret kost er vigtig hele livet , er det mere vigtigt, når du er gravid . Sundheden for dit barn er bestemt af din egen sundhed , og når kritiske komponenter i en afbalanceret kost er mangler , kan det have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser for udviklingen af dit ufødte barn

Moderation


Det plejede at være , at gravide kvinder blev tilskyndet til at spise så meget , som de ønskede , og at vægtøgning var OK , uanset beløbet . Nu ved vi noget andet. Faktisk rigtig gravide kvinder kun behøver en ekstra 300 kalorier om dagen til korrekt sørge for fosteret , efter de March of Dimes instituttets

Balanced Grupper


Balance er lige, hvad det lyder som : . balance af protein , vitaminer , mejeri , fiber og endda fedt . Den March of Dimes anbefaler disse portioner på daglig basis :

Korn : 6 ounce per dag
Grøntsager : 2 1 /2 kopper om dagen
Frugt : 1 1 /2 til 2 kopper om dagen
Mejeriprodukter : 3 kopper om dagen
Proteiner : 5 til 5 1 /2 ounce . per dag

Spor dine kalorier , selv når efter en afbalanceret plan som denne . Du vil måske blive overrasket over, hvor de udgør .

vitaminer og kosttilskud


Prænatal vitaminer sikre, at barnet får alle de vitaminer og mineraler, den har brug for en sund udvikling . Prænatal vitaminer også sikre, at din krop har , hvad den har brug for , efter at barnet har taget , hvad den har brug for . Korrekt ernæring kan hjælpe med at reducere eller eliminere postpartum depression , sløvhed og sygdom . Kig for vitaminer , der giver jern , D-vitamin , folinsyre og omega -3 fedtsyrer .

Forsigtig


Ikke alle fødevarer er gode for gravide kvinder . Nogle ting , som du måske har spist regelmæssigt , før du blev gravid kan bære visse sundhedsrisici , når du er med barn . Undgå rå skaldyr ( østers eller ubehandlede sushi ) , upasteuriseret mælk og bløde oste , såsom brie . Isse , sjældne og råt kød og æg er også potentielle bakterier farer for dit ufødte barn .

FDA anbefaler at begrænse dit forbrug af hvid tun og andre kogte fisk til ca 12 ounce en uge for at forhindre metal forgiftning , der kunne påvirke hjernens udvikling hos fosteret .

koffein og alkohol også kan have negativ indflydelse på udviklingen af dit ufødte barn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.