Hvad sker der hvis du tager p- piller mens du er gravid ?

Graviditet


P-piller er omkring 99 procent effektiv , når det tages korrekt. Men kvinderne , der bruger p-piller stadig blive gravid 1 procent af tiden . Generelt , hvis en kvinde holder under hendes p-piller , mens hun er gravid , er resultatet , at intet skadeligt vil ske med hende baby , selvom hun skulle besøge sin læge , når hun opdager at hun er gravid for at sikre det ufødte barn er ved at udvikle i en sund måde . Negative bivirkninger på sundheden hos moderen tage p-piller mens du er gravid omfatte mere akutte graviditet symptomer som hovedpine og kvalme . Som et resultat , er det bedst for en kvinde at stoppe med at tage p-piller , så snart hun opdager at hun er gravid .

Hormoner


P-piller virker ved at ændre doseringen af hormoner i en kvindes krop . Hormonerne østrogen og progesteron er begge bundet til ægløsning , som er den proces af nedkastede æg kan befrugtes . Hvis et æg der allerede er befrugtet ( dvs. kvinden er gravid ) , så tager p-piller , vil have nogen indvirkning på ægget . Hormonerne i p-piller kun forhindre ægget tabes , og når den er allerede befrugtet , det eneste p-pillen vil gøre , er at øge niveauet af østrogen og progesteron i kvindens krop . Selv koncentrerede former for p-piller kan anvendes som en nødprævention metode , at de kun arbejder inden for få dage efter befrugtningen . På det tidspunkt, en kvinde finder ud af hun er gravid , vil den normale fødsel kontrol koncentrationer ikke handle på samme måde .

Estrogen


I fortiden var det anbefales, at kvinder som bliver gravide , bør tage mere østrogen for at forhindre abort . Men kunstigt at hæve niveauet af østrogen i gravide kvinder har været knyttet til den senere udvikling af kræft . Da p- piller øge en kvindes østrogen , bør de ikke tages én gang en kvinde opdager hun er gravid . P-piller kun regulerer normale hormoner i moderens krop .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.