Yasmin & acne hjælp

Yasmin er en p- pille , der indeholder drospirenon og ethinylestradiol , som er to syntetiske hormoner . Yasmin og YAZ p- piller begge indeholder de samme hormoner , dog YAZ indeholder en lavere dosis, Yasmin

Både Yasmin og YAZ er ordineret til både prævention og som acne behandlinger . Men den medicin er forskellige nok, at patienter, der bruger disse mærker af prævention bør tjekke grundigt , når der har deres recept fyldt for at sikre, at den korrekte medicin er udleveret .

Sådan Take Yasmin


Yasmin kommer i en pille form og i kun én dosis niveau . Den samme dosis er ordineret til alle, der tager Yasmin , uanset hvor meget patienten vejer , patientens alder , årsagen til at tage den medicin ( prævention og /eller akne kontrol ) , eller andre omstændigheder .

Fordi Yasmin er en pille , kan det kun tages gennem munden . Medicinen skal tages med vand eller anden væske

Medmindre den ordinerende læge udtrykkeligt, at det skal tages på et bestemt tidspunkt på dagen , er det brugerens præferencer , hvornår der skal tage medicinen ; dog skal det tages på samme tidspunkt hver dag . Dette vil ikke blot sikre , at en vane med at tage medicin er dannet , men vil også opretholde et ensartet niveau for den medicin i kroppen .

Den medicin kan tages enten morgen eller om natten . Nogle kvinder , som dem, der er lige begyndt at tage et oralt præventionsmiddel , foretrækker at tage det om morgenen , da muligheden for morgenen kvalme er faldet fra , når pille tages på natten .

hvornår du skal tage Yasmin


Patienter , der tager en oral antikonception til den allerførste gang har et valg om, hvornår de kan begynde at tage Yasmin . Det kan tages på den første dag , at den månedlige begynder eller på den første søndag efter den månedlige periode er begyndt .
Den første metode kaldes en " dag 1 start " . Basalt set , det betyder , at hvis en patient begynder på en mandag , og hun har valgt denne dag som hendes start dagen , så er den første pille i pakken taget på den pågældende dag.

En " søndag start " , den anden metode , betyder , at brugeren vil vente , indtil hun er på hendes periode , og derefter tage sig den første søndag , der opstår, mens hendes periode fortsætter . Hun tager den første pille den dag .

Da hendes starter på en søndag , ville brugeren behøver at begynde at tage de piller , men betragter det som " dag 1 start " -metoden .

Kvinder , der har været på en anden type prævention pille og har skiftet til Yasmin ville begynde dosering på den dag, de ville have normalt begyndte deres nye pakke af de tidligere piller .

Det skal bemærkes, at begge metoder gælder , uanset hvad årsagen er til at tage p-piller .

Hvad skal du se efter


Selvom pille er for prævention, kan kvinder forvente at se en forbedring af den generelle hudfarve og sundhed , selv om de ikke har acne . Kvinder med acne bør begynde at se en mærkbar forbedring , så snart nok af medicin har fået ind i kroppen ( ca. to til tre måneder ) . Kig efter ændringer i størrelsen af pustler , antallet af bumser og andre tegn på acne , som er til stede , og den hyppighed , hvormed udbrud forekommer .

Yasmin p- piller har bivirkninger . Mindre bivirkninger kan være milde kvalme , oppustethed , vægtøgning og gennembrud blødning . Mere alvorlige , kan slagtilfælde eller dannelse af blodpropper . Kvinder bør straks høre deres sundhedsplejerske, hvis de oplever smerter i læggen af benet eller pludselige alvorlige smerter i brystet , da begge disse kan være tegn på blodpropper .

Streg symptomer --- følelsesløshed i den ene side af kroppen , utydelig tale , og ændring af ansigtsmuskler ( den ene side af munden græder , eller patienten kan kun smile på den ene side af ansigtet )-kan også forekomme , og bør behandles straks .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.