billig måde at slippe af med brune pletter i ansigtet

Brune pletter , også kendt som alder pletter og leverpletter , vises på huden --- især ansigt og hænder --- og som regel bliver mere fremtrædende som du alder . Selv om de kaldes brune pletter , kan disse misfarvninger spænder fra grå til sort . De fleste af brune pletter er forårsaget af overeksponering for solen , men arvelige faktorer også kan spille en rolle . De fleste brune pletter er ikke farlige , men deres udseende er normalt mindre end ideelt . Heldigvis er der flere billige hjem metoder til at lette disse pletter og give huden et mere ungdommeligt udseende .

Vitamin E


Mens vitamin E er bedst kendt for sin støtte til at reducere forekomsten af ar og bidrage til at opretholde glødende hud , er det kan også bruges til at mindske forekomsten af brune pletter . Begynde med at tage en vitamin E kapsel dagligt . Du kan også klippe kapslen og gnid olien inde i den på den brune pletter . Lad olien på natten , så skylles de områder grundigt i morgen .

Aloe Vera Juice


Aloe vera , et uddrag fra den aloe plante , har været brugt i århundreder til at helbrede nedskæringer , sår , mindre forbrændinger og skrammer . Aloe vera kan også bruges til at mindske brune og alder pletter . Købe det i gel eller juice form , og anvende det generøst at brune pletter to gange dagligt , bør du mærke resultater inden for en måned

Apple Cider Eddike og løg saft


Apple cider eddike er blevet meget populære i det seneste årti . på grund af dens utallige anvendelsesmuligheder for hjem retsmidler . Det har vist sig at hjælpe med diabetes , vægttab , blodtryk , acne og flere andre mindre lidelser . Når æble cider eddike er blandet med løg saft , det arbejder for at reducere brune pletter på huden . Tag en hvid løg og hakket det grundigt og derefter bruge en si til at presse saften ud . Bland et par spsk . af løg saft i 1 kop æble cider eddike . Ved hjælp af en klud eller vatpind , ising blandingen og anvende det direkte over hver brun plet . Resultaterne skal begynde at vise inden for seks uger.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.