de bedste tandlæger i Las Vegas

Finde en tandlæge er en beslutning , der er lige så vigtigt som at finde en læge . Afgøre, hvad tandlæge er den bedste tandlæge i Las Vegas er et spørgsmål om at finde en tandlæge , der fungerer godt med dig og for dig . Den første ting at gøre på din kamp for at finde de bedste tandlæger i Las Vegas er at finde en tandlæge , der udfører de tjenester du behøver

Pediatric Tandpleje


Dr. Jeff Kinner er en pædiatrisk tandlæge , der forbeholder hver mandag for at tage sig kun børn med særlige behov . Han giver et børnevenligt miljø , som sætter de fleste børn på lethed . Dr. Kinner tilbyder publikationer på hans hjemmeside for at hjælpe forældrene lære om dental børns behov . Han tilbyder endda publikationer , der hjælper børn til at lære, hvad der vil ske hos tandlægen kontor . Børn er virkelig i fokus på denne tandlæge .

Jeff Kinner , DDS , PC
653 N Town Center Drive , Suite 104
Las Vegas , NV 89144
( 702 ) 838-9013
http://www. drkinner. com/index. htm

Voksen Tandpleje


Willow Springs Tandpleje er en top -of-the- line tandklinik har specialiseret sig i rutine dental pleje samt kosmetisk tandpleje . Dr. Stephen Spelman og Dr. Jeffrey Glenn praksis i en 5. 000- kvadratmeter facilitet, der tilbyder state -of-the- art udstyr til relativt overkommelige priser . Patienterne ses i Tempurpedic stole . Uddannelsesmæssige videoer , som kan ses på fladskærms -tv i hvert værelse , er til rådighed for at forklare de fleste procedurer . Betaling planer er tilgængelige for kvalificerede patienter .

Willow Springs Tandpleje
3450 S Hualapai Way
Las Vegas , NV , 89117
( 702 ) 871,2578
http://willowspringslv . dk /

Dental


Den Dental Implant Institute of Las Vegas bekymrer sig for patienter fra hele verden . Denne facilitet tilbyder kosmetiske fyldninger , simple til komplekse tandimplantater , parodontale pleje og tandblegning . For patienter , der er ubehageligt hos tandlægen , er sedation tandpleje tilbydes på denne facilitet . Selv patienter med komplikationer , såsom infektioner , fra implantater er skrevet af andre tandlæger kan finde hjælp på denne klinik . Dr. Cha , der er præsident for Dental Implant Institute of Las Vegas , er en Fellow og DIPLOMATE af Det Internationale Råd for Oral Implantologists .

Dental Implant Institute of Las Vegas
6170 W. Desert Inn Rd .
Las Vegas , NV 89146
( 702 ) fra 220 til 5. 000
http://www. diiworld. com/patient/staff. php

Miles for Smiles


Miles for Smiles er en tand program udbydes af Nevada Health Centers . Den service tilbyder gratis eller nedsatte tandpleje for børn , voksne og ældre , i Clark County , der omfatter Las Vegas . Tandlæger og tandteknikere personale bussen , hvilket er, hvad det Miles for Smiles program bruger til at levere tjenesteydelser .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.