den bedste måde at bruge mandelolie

Der er mange måder at bruge mandel olie til at øge din sundhed . Listen over dens fordele er lange , lige fra at forbedre kvaliteten af huden til at reducere kolesteroltallet og lette ubehag af trak muskler . Der har endda været kliniske forsøg, der gennemføres for at afgøre, om mandelolie kan hjælpe med at helbrede kræft

Alt om Almond Oil


Mandler er blevet betragtet som en troværdig sundhed og skønhed støtte så langt tilbage som den græske mytologi , og dukke op i Shakespeares skrifter . Mandler bruges som en indtag af protein , mineraler , har fibre og umættede fedtstoffer og E-vitamin Forskere på Loma Linda University fandt at mennesker, der regelmæssigt spiser mandler ikke kan blive nødt til at tage vitamin E tilskud .

Regelmæssig indtagelse af mandel olie angives at reducere kolesterol , nærer hjernen og nervesystemet og øge intelligens og udholdenhed . Mandelolie kan også give øjeblikkelig lindring , når de anvendes på en trukket muskel eller muskel -stamme . Det er også en dokumenteret middel til at lindre tør og kløende hud .

Kræft-behandling Studies


Den mandel afledte Laetrile /amygdalin er blevet brugt som en alternativ kræftbehandling . I 1980'erne National Cancer Institute udførte kliniske studier , men fandt ingen afgørende beviser for, at Laetrile er en effektiv kræftbehandling . Salget af Laetrile som lægemiddel støtte er blevet forbudt i USA af Food Drug Administration .

mandelolie som en Beauty Aid


Mandelolie nærer huden , forbedrer teint og giver det en strålende glød . Det kan bruges til at lette mørke rande under øjnene og måske endda forsinke tegn på ældning .

Mandelolie kan også forbedre kvaliteten af håret ved at tilføje glans , kontrol over nedfald og udglatning hår neglebånd . Det er også en af de æteriske olier , der anvendes i aromaterapi .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.