er boblebad godt for dig ?

Boblebad er kendt for at være sjov . Du kan slappe af i dem alene eller socialisere med familie og venner . Men du kan ikke indse , at varme bade er faktisk godt for dig . De har nogle konkrete fordele , som går videre end blot nydelse . De er gode til afstresning og har vist direkte fordele for visse sundhedsmæssige forhold såsom gigt og diabetes . Uanset om du har en medicinsk tilstand eller blot ønsker et varmt karbad til nydelse , vil det være godt for dig

Muskler og led


Hot bøtter kan være til gavn for mennesker med muskel -og ledproblemer . De kan let lidelser som gigt , tendinitis , bursitis og fibromyalgi . De kan også være beroligende for muskler, der er midlertidigt øm efter en intens træning eller anden stamme . Nogle stater som Florida , vil undlade at omsætningsafgiften på et varmt karbad , hvis det er ordineret af en læge til en bestemt medicinsk tilstand .

Diabetes


Undersøgelser har vist, at hot tub brug kan være til direkte gavn for diabetikere . En undersøgelse af Dr. Phillip Hooper , en Colorado endokrinolog , viser , at varme bade øge blodgennemstrømningen . Diabetikere har ofte nedsat bevægelighed , så denne kan modvirke nogle af effekten . Dr. Hooper fandt også , at regelmæssig hot tub bruge til at nedbringe diabetespatienter ' blodsukker .

Stress relief


Hot bøtter er gode til afstresning i en række forskellige måder. Ifølge Hot Tub Guide , øger opblødning i et varmt karbad din kroppens kernetemperatur , som kan føre til mere rolig søvn , hvis du gør en 15 minutter sættetid en time-og-en- halv før din sengetid . Varmt vand og terapi jets både slappe spændte muskler , der kan føre til den samlede afslapning . Afhængigt af hvilken type af varmt karbad , kan dyserne have en effekt , der svarer til en massage .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.