fodbad afgiftning

En måde at afgifte kroppen er i blød fødderne i et fodbad , der bidrager til at trække urenheder ud af dit system via dine fodsåler . Kroppen frigiver toksiner , metaller og andet affald , der har opbygget i kroppen i år , så dit sind klarere , og din krop energi og et bedre helbred .

Zoneterapeuter påstand om, at fodbad afgiftning giver udvisning og exit af giftigt affald . Dette er en af mange behandlinger , de bruger til at skabe den helbredende proces for en række lidelser , herunder infektion , nyresygdomme , giftige lever og luftvejsproblemer .

Metoder til fodbad Afgiftning


En metode til afgiftning er med en ionator . Dette frigiver ioner at løsne toksiner og trække dem fra kroppen gennem fødderne .

En anden type af afgiftende fodbad er færdig med urter og mineraler . Tilføjelse Epsom salt , pebermynte , eller lidenskab blomst til en balje med varmt vand i en lang fod sættetid kan hjælpe trække toksiner fra systemet , spænding og støtte i afslapning lindre .

Hvad de kan forvente


Som giftstoffer ud af kroppen , vandet bliver uklar og til tider grålig eller brunlig farve . Hver gang du afgifte med denne metode , vil du bemærke mindre rester i vandet , hvilket betyder, at din krop bliver renset , så det kan fungere på sit maksimale niveau .

Controversy


Som med alle naturlige healing metoder , fodbad afgiftning har sine kritikere . Nogle skeptikere mener , at overskyet , misfarvede vand i fodbad resultaterne fra ionisering processen , hvis de mineraler i vandet . Andre hævder, at det yderste lag af huden på foden kommer i kontakt med fodbad vand og udvises i vandet , giver det en mørk udseende .

Er det sikkert ?


Selv kritikere er enige om , at en hyppig fod bad er sikkert og kan lindre trætte , ømme fødder --- at skabe en bedre overordnet følelse . Ionisering og brug af urter øge effektiviteten af denne afslappende praksis .

Cost

Ionic fodbad forsyninger kan koste alt fra $ 100 til næsten $ 1. 000, som omfatter maskinen og bad kombination og hvad mineraler , du vælger .

Mineral-og naturlægemidler fodbad materialer køre meget lavere --- fra så lidt som $ 10 til så meget som du er villig til at bruge . Leverancerne omfatter en balje dyb nok til at dykke fødderne i vand, der er ankel-høj, og urter og mineraler efter eget valg . Disse kan købes i helsekostforretninger og apoteker .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.