forkølelsessår naturmedicin

Forkølelsessår er væskefyldte blærer , der danner på læberne , og de kan være svære at slippe af med . Der er over -the-counter salve , der hjælper følelsesløse smerten og arbejde på at behandle sår , men de kan være dyre . Som et alternativ , er der flere ting i hjemmet , der kan bruges til at behandle og lindre forkølelsessår . Desuden bør en diæt fri for fødevarer , der kan forårsage koldt ømme flare-ups , der skal følges :

Årsager og symptomer


Forkølelsessår , i modsætning til fordærve sår , form på ydersiden af munden . De er brune eller røde i farven og ligner vabler . Forkølelsessår kan være smertefuldt , udover at være uinteressante . De første symptomer på forkølelsessår omfatter feber , hovedpine og irritabilitet og kan vare op til 10 dage ( se Referencer ) . De blærer sig selv kan vare 1-2 uger ( se Referencer ) .

Forkølelsessår er forårsaget af HSV -1 ( herpes simplex virus type 1 ) . Folk er som regel smittet med virussen i barndommen , og det er stadig sovende i kroppen, indtil visse faktorer aktivere den , såsom angst , menstruation , stress , solforbrændinger , fødevareallergier, feber eller en kold ( se Referencer ) .

Naturmedicin


Der er et par forskellige ting, der kan anvendes direkte på den kolde ømme at hjælpe det helbrede . Prøv forsigtigt at gnide is direkte på den kolde ømme en gang i timen i et par minutter ad gangen for at reducere inflammation ( se Referencer ) . Vaselin i produkter som Vaseline fungerer som en beskyttende barriere på den kolde ømme mod bakterier , der kan få den til at blive smittet ( se Referencer ) . Anvendelse troldnød , ekstrakt citronmelisse eller aloe vera gel kan lindre symptomerne og samtidig hjælpe forkølelsessår at hele hurtigere . Ved hjælp af en tepose , som er blevet dyppet i varmt vand og placeres direkte på den kolde ømme i 30 minutter vil også have disse virkninger ( se Referencer ) .

Ændring tandbørster regelmæssigt , samt efter et forkølelsessår har udviklet , bidrager til at forebygge forkølelsessår i at sprede sig ( se Referencer ) .

Fordi stress kan aktivere HSV -1 og forårsage forkølelsessår , kan du prøve udøver regelmæssigt , eller prøv yoga eller meditation ( se Referencer ) .

Anvendelse mælk til forkølelsessår , eller til stedet , hvor man er ved at udvikle , vil bidrage til at forhindre dens spredning, og vil også lindre smerter forbundet med det . Påfør det med en tot vat dyppet i koldt mælk ( se Referencer ) .

Spis et stykke ægte lakrids ( ikke slik ) , eller drys lakrids pulver direkte på forkølelsessår , at hjælpe med at slippe af øm . Lakrids indeholder glycyrrhizinsyre , som hjælper med at holde virus i skak ( se Referencer ) .

Kost


Frugt og grønt og andre sunde fødevarer , der også indeholder vitaminer E , A og C , bør være rigeligt i en persons kost for at forhindre forkølelsessår i at udvikle , især hvis han eller hun er særlig udsat for dem . Sure fødevarer og salt mad , bør dog undgås , samt fødevarer, der indeholder L-arginin , såsom jordnødder , ærter , frø , chokolade og havregryn ( se Referencer ) .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.