gøre dine negle og hår fortsætter med at vokse efter døden ?

Folk har en sygelig fascination af død og hvad der sker med den menneskelige krop , når nedbrydning sætter ind Visse gamle koner ' eventyr hævde , at negle og hår fortsætte med at vokse efter en person dør . Erich Maria Remarque 's roman " Alle Stille på Vestfronten "er blevet krediteret som udgangspunkt rygtet om, at hår og negle vokser efter en person dør , hvor fortælleren er død ven er beskrevet som voksende hår " ligesom græs ", og at hans negle vokser som " proptrækkere . " Men det er intet andet end fantasi , som hår og negle vokser ikke i døde mennesker .

Medicinsk eller vandrehistorie ?


Rachel C Vreeman , pædiatri forskningsstipendiat , og Aron E Carroll , MD , MS , assisterende professor i pædiatri og en Regenstrief institut-tilknyttede forsker ved Indiana University School of Medicine forsket i flere medicinske myter . Deres forskning konkluderet, at ikke alene er søm og hårvækst efter døden en vandrehistorie , men også en myte flere licenseret læger mener at være sandt .

biologisk fænomen


Dehydrering af kroppen efter døden og udtørring kan føre til tilbagetrækning af huden omkring hår eller negle . Da huden trækker sig , det skaber en udseende af øget længde i hår og negle . Dette fænomen er en optisk illusion , skabt af kontrasterende Den indskrumpne bløde væv med neglene eller hårsækkene .

Hvorfor hår og negle vækst er umulig After Death


Den faktiske vækst af hår og negle kræver en kompleks hormonel regulering , der er umuligt at opretholde efter en krop begynder nedbrydning . Derudover er den eneste del af hår , der stadig i live umiddelbart postmortum er hårsækken , som har sin egen blodforsyning . Et af blodforsyningen er væk , kan der ikke være yderligere vækst . Dette er sandt for søm vækst såvel , dog postmortum vækst er minimal , og cellerne kan leve 2 til 3 dage efter døden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.