helbredelsesmetoder for dårlig ånde fra halsen

Du kan børste dine tænder , skrab tungen , floss og skyl med mundskyl og stadig have forfærdelige ånde hvis lugten kommer fra bagsiden af din hals . Den anaerobe bakterier , der lever på overfladen af tungen og i munden , som forårsager dårlig ånde kan også være til stede i spiserøret . Hvis denne bakterie begynder at gengive i et hastigt tempo på grund af en infektion eller andre årsager , er du nødt til dårlig ånde , ifølge Kiss -bad-ånde-goodbye. com :

Infektioner


Tænk at du kan have dårlig ånde skyldes en infektion i mandlerne eller bihuler . Dette kan forårsage dårlig ånde , der udgår fra bagsiden af halsen , ifølge Health911. com . Disse betingelser kan medføre overskydende bakterier , som kan gøre din ånde stinker . Det kunne være, at du har en form for allergi , hvis du også har hals og problemer med bihulerne .

Pharyngitis


En halsbetændelse , også kendt som pharyngitis , kan forårsage dårlig ånde . Pharyngitis indebærer en betændt pharnyx , som er den del af halsen , der er beliggende lige uden for bagsiden af ganen . Det udvider til svælget , som er Adams æble . Vira og bakterier fra en sinus infektion , forkølelse eller influenza forårsage ondt i halsen . Bakterier kan gøre din ånde lugter .

tonsil Stones


tonsil sten , eller tonsilloliths er hvidgule , uregelmæssigt formet , dårlig lugt klaser af bakterier og slim , der kan blive fanget i bagsiden af halsen . Disse sten udvikle sig i tonsil krypter , som er små lommer , der er til stede i alles mandler. Disse hvide globs kaldes tonsilloliths , ifølge Tonsilstones. com . Hvis du er ophostning ildelugtende globs af hvide , har du sandsynligvis have tonsil sten .

er vanskelige at behandle


Hvis du ikke har mandler , behøver du ikke bekymre dig om tonsil sten . Men hvis du har mandler , disse sten kan lugte forfærdeligt dårligt . De holder på bagsiden af halsen og resultere i irritation af halsen . Sten kan fjernes , men ofte igen i en dag eller to .

Geografisk Tunge

Den hvide belægning , der opstår på nogle folks tunger kan lugte , ifølge Dental-sundhed-index. com . Ifølge Dr. Harold Katz , hvis du har en geografisk tunge , du er mere tilbøjelige til at have en hvid tungen . Et geografisk tunge er en tunge , der har mere riller og sprækker i det , end de fleste tunger . Disse områder giver et fremragende sted for bakterier at avle , hvilket er , hvad der forårsager dårlig ånde og en hvid tungen . Brug en tungen skraberen til at fjerne den hvide gunk . Må ikke sjuske med denne proces , som er en , som mange mennesker overser . Det bør gøres dagligt for at holde din ånde frisk . Hvis du ikke fjerner de bakterier fra tungen , din ånde kan lugte .

slim og næseflåd

Hvis du har en masse slim og nasal drop , kan det forårsage dårlig ånde , som er kronisk dårlig ånde skyldes til opbygningen af slim bagerst i svælget .

Hvordan at slippe af med lugten

Overvej at bruge et produkt kaldet TheraBreath , som er en oxygenating tandpasta . Hvis du har at gøre med tonsil sten og gobs af hvide ting , der betragtes som " stinker bolde , " Prøv at blande 2 tsk . af honning med bikarbonat natron og stak i et glas varmt vand . Gurgle blandingen i et minut , og drik det . Du kan også gurgle saltvand til at reducere lugt af " stinker bolde . " Ryge og drikke kan forværre lugten , der kommer fra tonsilloliths , så undgå denne praksis .

Andre teknikker

Overvej børste tungen og tandkød med pulveriseret nelliker eller myrra for at reducere lugtgener. Brug en Waterpik efter du har spist , lægger 1 ounce af hydrogenperoxid i vandet, du bruger . Efter du har spist , hvislen vand rundt i munden . Dette vil bidrage til at fjerne rester fra drikkevarer , primært sukkerholdige drikkevarer , og madrester , der kan gøre du har dårlig ånde . Brug en mundskyl, der har meget lidt alkohol i det , fordi alkohol indhold kan gøre lugt værre . Lav din egen mundskyl ved at blande 50 procent vand og 50 procent brintoverilte ( 3 procent) og hvislen denne rundt inde i munden i 30 sekunder.

Yderligere anbefalinger

Kiss -bad-ånde-goodbye. com rådgiver tandtråd dagligt og bruge en oxygenating olie skylning , der er alkohol fri . Køb tandpasta , der indeholder tea tree olie eller sætte et par dråber af denne olie på din tandbørste . Tea tree olie har en meget aromatisk smag . Brug urten spirulina , som er en kilde til klorofyl . Du kan købe det i løs form eller kapsel . Tag 500 mg tre gange dagligt . Pebermynte er en god ressource til bekæmpelse af dårlig ånde . Det er udåndes gennem lungerne og forsøder åndedrættet .

vitaminmangel

Hvis du har en B-vitamin mangel , kan dette forårsage dårlig ånde . Overveje at tage et supplement . C-vitamin vil hjælpe befri kroppen af overskydende toksiner og slim , der kan forårsage lugt stammer fra munden . En zinkmangel kan også forårsage dårlig ånde . Diskuter dette med din læge og se, hvad hun anbefaler .

Andre overvejelser

Drik en spiseskefuld æble cider eddike før hvert måltid . Dette hjælpemidler din fordøjelse og kan bidrage til at fjerne dårlig ånde . Tænk på børste dine tænder med bagepulver . Dette vil sænke surhedsgraden i munden, så bakterier ikke så tilbøjelige til at vokse . Hvis dine bihuler er årsag til back- of-the-mund lugt , fortyndes hydrogenperoxid med 50 procent ved hjælp af vand , sætte dette i en sprayflaske og spray det op næsen . Gør dette to gange om dagen . Det kan brænde nogle . Hvis det ikke hjælper , så dit problem er ikke din bihuler .
Lav en te af ¼ tsk . af jorden nelliker og 2 kopper varmt vand . Efter lagt i blød , hæld det gennem en fin si . Skyl munden med det eller gurgle med det to gange om dagen .
Du kan købe klorofyl tabletter eller væske på dit apotek . Klorofyl deodorizes .
Chew nogle hasselnødder ( hasselnødder ) . Denne efter sigende kure dårlig ånde .

Chew og Suck

Chew basilikum , timian , wintergreen , persille eller rosmarin . Disse urter vil medvirke til at eliminere dårlig ånde . Sutte på en citron kile , der er blevet drysset med salt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.