holistisk behandling for grøn stær

Glaukom er en øjensygdom , der udvikler sig, når alt for meget væske hober sig op i øjet . Intern tryk i øjet skader øjets optiske nerver , som sender billeder til hjernen. Glaukom er den anden hyppigste årsag til blindhed , så det er vigtigt at genkende symptomerne og søge behandling så hurtigt som muligt . Der er medicinske behandlinger , og nogle holistiske behandlinger

Symptomer


Der er to typer af glaukom , primær åbenvinklet og akut vinkel-lukning . De mest almindelige symptomer på akut glaukom er svær øjensmerter , kvalme og opkastning , sløret syn , synstab og se glorier omkring lys . Symptomerne af primær er den gradvise tab af perifert syn og tunnel vision . Hvis du har nogle af disse symptomer , bør du søge behandling med det samme . Desværre , kan grøn stær ikke kan forhindres.

Behandlinger


Der er mange behandlinger for glaukom . De starter som regel med medicineret øjendråber eller oral medicin for at reducere væskeophobning . Kirurgisk korrektion er også muligt . Målet med disse behandlinger er at sænke trykket i øjet . For eksempel , med laser kirurgi er produktionen af væske øges, og væsken blokering er elimineret .

Der er begrænset måder at lindre trykket i øjet på din egen overenskomst . Drikke hyppigt i løbet af dagen og motion på regelmæssig basis . Motion kan medvirke til at reducere trykket i øjet . Du bør dog undgå at hovedet ned yoga stillinger og stræk.

naturlige behandlinger


Der er nogle naturlige behandlinger almindeligvis anvendes til behandling af glaukom , selvom de ikke er blevet videnskabeligt bevist at være effektive . Vitaminer er en stor hjælp for mange betingelser og føre til generelle sundhed. Prøv at tage vitamin C og E , beta- caroten , melatonin og ginkgo .

til specifikt at se grøn stær, tage 1. 000 mg C-vitamin , op til tre gange om dagen , for at bidrage til at mindske trykket i øjet og ubehag , 250 mg magnesium dagligt for at slappe af blodkarrene og forbedre blodgennemstrømningen til øjnene , 250 til 500 mg af chrom til at lindre nogle symptomer og muligvis forhindre andre

Akupunktur er indsættelsen af tynde nåle gennem huden til behandling af forskellige betingelser, herunder glaukom . Indsættelse af nåle bruges til at øge blodgennemstrømningen og stimulerer nerver , muskler og væv . Dette kan bidrage til at afhjælpe væske pres fra grøn stær .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.