holistisk kold retsmidler til børn

Der har aldrig været en fuldstændig helbredelse for en almindelig forkølelse , der har været skabt gennem lægevidenskaben. Som tiden er skredet , har lægerne erkendt, at de antibiotika , som engang var ordineret til behandling af forkølelse var ubrugelig . Over-the- counter medicin kan behandle symptomerne , men de ofte også har bivirkninger , at forældre er på vagt over for , og de er dyre . Af disse grunde er flere og flere forældre henvender sig til holistiske tilgange til koldt retsmidler for deres børn . Nogle af de holistiske medicin har vist sig at være ganske effektiv .

Echinacea


echinacea menes af nogle at reducere fremkomsten af forkølelse , men i henhold til University of Maryland Medical Center , der er en lige stor del af beviser på, at echinacea kan ikke være effektivt i behandling af forkølelse overhovedet.

Zink


Zink har længe været menes at imødekomme behovene hos kolde ramte . Men , MedicineNet indikerer, at der er noget afgørende bevis for, at zink giver nogen omfattende fordele for koldt syge , andre end at tilføje mineraler i kroppen .

Vitamin C


Der er ingen tvivl om, at der er dem , der sværger, at C-vitamin vil kurere en almindelig forkølelse . Men MedicineNet gjort gældende, at der ikke er nogen tvingende beviser for denne teori , selv om der har været nogle forskning gennemført, at marginalt indikerer , at C-vitamin er nyttig til at undgå forkølelse .

Chicken Soup


Verdens ældste hjemme- baserede afhjælpe for en kold , er kylling suppe , og overraskende nok " USA Weekend " magasin rapporterer, at det er blevet konstateret ved hjælp af forskning til potentielt være en af de mest effektive holistisk retsmidler . Der er et par grunde til dens effektivitet . Første, at dampen fra suppen selv giver fugt til at løsne slim i forbindelse med kulde. For det andet , den varme suppen i fordøjelseskanalen gør suppen til yderligere løsne slim , der kan have akkumuleret , der giver mulighed for bedre vejrtrækning . For det tredje , fordi suppen er et flydende stof og forkølelse ofte skaber dehydrering i den enkelte, giver den rette nødvendige væske til kroppen .

Saline Drops

Når børn har tilstoppet næse , der ledsager deres kolde , forældre kan skabe en blanding af salt , vand og bagepulver til at lindre den . Blandingen består af ¼ tsk . bagepulver , ¼ tsk . salt og 8 ounce af vand . Blandingen kan indsættes i næsen med brug af en pære sprøjte , mens samtidig at holde det andet næsebor lukket med fingrene .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.