hvor det at købe en vand filter til en brusehoved

En vand filter i dit brusehoved kan fjerne materiale , der kan være skadelige for dit helbred . Der er flere forskellige mærker og modeller af filtre til rådighed . Med lidt viden og forskning , vil shopping for et brusebad hovedet filter nemt

Hvad Det Er


Hvis dit vand kommer fra et rensningsanlæg, er det sandsynligt indeholder klor , der er usundt. Ifølge ShowerFilterStore. com , indtager du mere klor fra bruseren end fra drikkevand , fordi det kan indtaste din krop gennem dine porer og lunger . Klor også kan fratage din hud af naturlige olier , der forårsager tørhed , kløe og for tidlig ældning . Derfor vil et vandfilter vil bidrage til at forbedre din hud , og dit hår blive mindre tørt og har mindre skæl . Det hjælper også dem med farvet hår bevarer farven længere .

i hjem , der bruger brøndvand , filtre fjerne hydrogensulfid og lugt forbundet med det .

Desuden er en vand filter til dit brusehoved fjerner rust , snavs , sediment og tungmetaller spor i vandet. Et filter også vil gøre det nemmere at holde dit brusebad rene ved at balancere pH-niveau , hvilket forhindrer kedelstensopbygning .

købe en filter


Kig efter online sites , der specialiserer sig i vand filtrering . Websteder, der sælger filtre ofte har oplysninger om vand filtrering og anmeldelser . Store online-forhandlere , såsom Amazon. com , sælger også brusebad filterprodukter , og på grund af deres affiliate program , sådanne sites som AllWaterPurification. com giver Amazon buy- forbindelser sammen med deres anmeldelser .

Watch for godt kendte producenter , såsom Aquasana og Culligan , som begge har online butikker . Den Culligan site har også en forhandlerliste , så du kan finde en butik nær dig , der sælger deres produkter .

isenkræmmere , såsom større detailhandlere Ace og sande værdi , kan bestanden brusehoved filtre . Ace ikke skrive alle sine produkter online . Hvis din lokale butik ikke har et filter på lager , kan det være i stand til at bestille en-check med en kunde repræsentant . Sande værdi 's hjemmeside har ressourcer til brusehoved filtrering , men ikke gøre i butikken kontrol .

Lowe 's , Home Depot og Bed Bath and Beyond også bære filterprodukter . Det Lowe 's og Home Depot hjemmesider gør det nemt at finde ud af , om det produkt, du ønsker , er i en butik nær dig . Du kan udføre et postnummer søgning efter de enkelte produkter på Lowe 's . Hvis butikken er tættest på dig , ikke har varen , kan du være i stand til at bestille den online og få den leveret til en butik nær dig. The Home Depot 's produkt sider listen , som varer kun er tilgængelige online , og hvilke varer der er i butikkerne . Bed Bath and Beyond ikke sælger mange af produkterne i sin online-katalog i butikkerne , men selskabet ikke har en butik opgørelse check på sin hjemmeside .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.