hvordan indefrysning en kvindes æg arbejde ?

ovarieceller Stimulation


Processen med at fryse en kvindes æg er videnskabeligt kaldet oocyt nedfrysning . Ifølge New York University Fertilitet Center , begynder processen med en kvinde administration daglig selv-injektioner med follikelstimulerende hormon ( FSH ) i en uge . FSH gør æggestokkene producerer flere æg i stedet for de normale et æg per måned . I løbet af de første to uger efter æggestok stimulation , vil en læge undersøge en kvindes æggestokke gennem ultralydsundersøgelser og udføre blodprøver cirka tre gange hver uge , indtil æggene anses sunde og egnede til høst .

Hoestmetode


Når æggene er klar , er de høstes ( også kendt som æg hentning ) . En kvinde er placeret under mild narkose og en læge indsætter en nål i ovariefollikler at fjerne den follikulære væske indeholdende æg . Den follikulære væske undersøges under et mikroskop for at bestemme antallet af æg , der kan variere alt efter hvor godt en kvindes krop reagerer på FSH . Ifølge New York University Fertilitet Center tager processen cirka 10 til 15 minutter at udfylde .

Kryopræservering


Den hentede æg øjeblikkeligt placeres i en kultur fad og sendes til et klinisk laboratorium . En fertilitet specialist undersøger æggene til at sikre de vises sund . Æggene bliver derefter fryses ved hjælp af en af to metoder : slow- frysning eller forglasning . Hvis en fertilitetsklinik bruger en langsom frysning metode, kan æggene placeres i en kryoprotektant kemisk opløsning for at forhindre skader fra iskrystaller , så placeres i en fryser . Temperaturen i fryseren er faldet med en halv grad til gradvist at fryse æggene . Andre klinikker bruge en forglasning metode , hvor æggene er placeret i en kryoprotektant kemisk løsning og hurtigt nedfrosset i håb om helt at forhindre dannelse af iskrystaller . Ifølge CNN. com ' s " Insider 's Guide to Frysning Æg " æggene kan teoretisk blive fastfrosset i flere år .

Befrugtning


Når en kvinde beslutter hun ønsker at bruge sin frosne æg at blive gravide , er de fjernes fra fryser og optøet ud . En fertilitet specialist overvåger optøning omhyggeligt for at sikre, at æggene ikke bliver oversvømmet med vand . Hvis oversvømmelser opstår, vil sædcellerne ikke kunne befrugte æg . Den sunde æg derefter befrugtet i en proces, der kaldes intracytoplasmatisk sperm injektion ( ICSI ) , hvor sæden er direkte sprøjtes ind i æg. En læge bruger et kateter til implantere befrugtede æg direkte ind i kvindens livmoder i håb om , at mindst ét æg succes vil føre til graviditet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.