hvordan man bruger Epsom salte til sundhedsmæssige fordele

Epsom salte har været brugt i århundreder til de sundhedsmæssige fordele , som essentielt mineral, magnesium . Epsom salte , magnesium og sulfat , menes af mange for at være god for næsten alt , der fattes dig .
Følgende artikel er ikke beregnet til at blive læge , men snarere en samling af den nyeste forskning og ansete fordele ved brug af Epsom salte.
Epsom salte er billige og let tilgængelige . Hvis du gerne vil prøve Epsom salt til at forbedre alt fra dit hoved til dit tæer , og fra din indvolde til din udenfor , så læs videre for forslag : :

1 .
BRUG Epsom Salte bade
opløses 1-2 kopper Epsom salte i en balje med varmt vand .

Epsom Salte mest almindelige brug er som en blød for ondt , ømme muskler . Epsom salte opløst i varmt vand og bruges som en sættetid vil trække giftstoffer fra kroppen, mindske hævelse , reducere inflammation og slappe muskler .
Brug en Epsom Salte sættetid , eller gøre en masse og gælder for nedskæringer eller sår til at fremskynde helbredelse .

2 .
eksfolierer og blødgør HUDEN

Bland Epsom salte med olivenolie til at gøre en masse . Gnid ind i huden og lad virke i 10 minutter . Skyl med varmt vand .
For acne tilbøjelig hud , gøre en masse med Epsom salt og vand . Påfør på huden som en scrub til at fjerne hudorme og rense porerne .
3 .
Forkæl dig selv med Beauty Spa
Når du ønsker at være din slankeste og perkiest , et varmt bad med 2 kopper Epsom salt og 1 kop bagepulver er lige , hvad filmen stjerne har bestilt.
Epsom Salte reducerer hævelse , så overskydende væske fjernes , slankende kroppen . Bagepulver har en beroligende effekt . Kombinationen af Epsom salte og bagepulver i badet vil hjælpe berolige dit nerver , glat din hud og reducere ødem i vævene .
4 .

forbedre søvn
Magnesium er vigtigt at sund søvn . Magnesium optages gennem huden under en varm Epsom Salte bad kan forbedre evnen til at få en god nats hvile . Tilføjelse æteriske olier , som lavendel til vandet vil øge afslapning effekt af badet .

gode råd og advarsler


 • Mange forskere mener Epsom salte bade har en positiv effekt på hjertet .
 • Mange forskere mener Epsom Salte bade medvirke til at reducere symptomerne på diabetes-. andre mener , at der ikke er nogen gavnlig effekt , mens andre igen mener, at Epsom Salte anvendelse ikke anbefales , da det udtørrer huden alt
 • Hvis du har kroniske eller andre sundhedsmæssige tilstand , konsultere din læge, før du ændrer dit daglige regime eller ved hjælp af en ukendt produkt .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.